Γλυκό ταψιού με καρύδα…


?Γλυκό ταψιού με καρύδα?
Υλικά
– 2φλ. αλεύρι φαρίνα
– 2φλ. ζάχαρη
– 2φλ. καρύδα
– 8 αυγά
– 2 βανίλιες
Σιρόπι:
– 2φλ. ζάχαρη
– 3φλ. νερό
– 1 φλούδα πορτοκαλιού
Εκτέλεση:
Χτυπάμε πρώτα τα αυγά με τη ζάχαρη και μετά προσθέτουμε όλα τα υλικά και τα χτυπάμε μέχρι να ενωθούν καλά. Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι, ρίχνουμε το μείγμα και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά, βέβαια εξαρτάται από την κουζίνα. Φτιάχνουμε το σιρόπι βράζοντας τα υλικά για 5 λεπτά. Ρίχνουμε το σιρόπι στο ψημένο γλυκό μας. Το σιρόπι να είναι κρύο. Καλή επιτυχία!

Γλυκό ταψιού με καρύδα... 1


Πηγή


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *