Λαχανοντολμάδες αγαπημένοι, για σήμερα!!!
Μισο κιλό μοσχαρίσιο κιμα
Κρεμυδι ξερό, τριμμένο
Ρύζι για γεμιστά 3/4της κουπας
Λίγο τριμμένο καροτο
Μαϊντανό
Αλατι+πιπερι
Λίγο νερακι
Λίγο ελαιολαδο
Ζεματαω, ένα αφράτο λάχανο, αφήνω να παγώσουν τα φύλλα, πλάθω και τυλιγω
Τοπθετω στην βάση της κατσαρόλας μου, φύλλα και τοποθετώ, τους ντολμαδες σε σειρες
Τοποθετώ, ένα πιάτο για βάρος, να μην σπάσουν, ρίχνω βραστό νερό,, αλάτι και βράζω περίπου, μισή ωρα
Προσθέτω στο τέλος του μαγειρέματος, ελαιόλαδο+ένα στυμενο λεμονι+λίγο κορν φλάουρ, να δέσω τους ντολμαδες!!!!
Arista Stauroulia
Κουταλίτσα
0 Σχόλια