Μαριναρισμένα σουβλάκια κοτόπουλου με κόλιανδρο…


?Μαριναρισμένα σουβλάκια κοτόπουλου με κόλιανδρο ?
Υλικά
– 2 φιλέτα στήθος κοτόπουλου
– 2κ.σ. ελαιόλαδο
– 1 ντομάτα τριμμένη
– χυμός από 2 λάιμ
– 1 πιπεριά τσίλι ψιλοκομμένη
– 1/2 ματσάκι κόλιανδρο ψιλοκομμένο
– αλάτι
– πιπέρι
Εκτέλεση:
Πλένουμε καλά τα φιλέτα κοτόπουλου και τα στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί. Στη συνέχεια, τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τη ντομάτα, τον χυμό και την πιπεριά. Αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με τον κόλιανδρο και ανακατεύουμε καλά, ώσπου να καλυφθεί το κοτόπουλο από τα υλικά της μαρινάδας. Στη συνέχεια, σκεπάζουμε το μπολ και το αφήνουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες ή καλύτερα αποβραδίς. Μουσκεύουμε στο νερό τα καλαμάκια για να μην καούν και περνάμε τα κομμάτια του κοτόπουλου. Ψήνουμε τα σουβλάκια στα κάρβουνα ή στο grill για 10-12 λεπτά και από τις δύο πλευρές και σερβίρουμε με κόλιανδρο και λεμόνι. Καλή επιτυχία!

Μαριναρισμένα σουβλάκια κοτόπουλου με κόλιανδρο... 2


Πηγή


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published.