?Μύδια στην κατσαρόλα με σπανάκι?
Νηστίσιμη Συνταγή ?
Υλικά:
1/2 κιλό μύδια φρέσκα
1 1/2 κιλό σπανάκι
2 μέτρια κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο
1/2 ματσάκι μαϊντανό
1/2 ματσάκι άνηθο
1 1/2 φλιτζάνι μαργαρίνη
ελαιόλαδο (προαιρετικό)
αλάτι – πιπέρι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα ψιλοκόβουμε. Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό και τον άνηθο. Έπειτα καθαρίζουμε και χοντροκόβουμε το σπανάκι. Ακολούθως ψιλοκόβουμε τον σκόρδο, να είναι σχεδόν λιωμένο!
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τη μαργαρίνη και λίγο ελαιόλαδο (προαιρετικά). Μόλις λιώσει η μαργαρίνη, προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο να σοταριστούν σε μέτρια φωτιά, για 5 λεπτά περίπου. Τέλος, προσθέτουμε τα μύδια τον άνηθο, το μαϊντανό το σπανάκι ενώ παράλληλα ανακατεύουμε συνεχώς. Συνεχίζουμε το βράσιμο για 25 με 30 λεπτά.
Καλή Σας ❣️ Επιτυχία ❣️
0 Σχόλια