?Παγωτό με γιαούρτι και φρούτα ?
Υλικά
– 350γρ. στραγγιστό γιαούρτι (πλήρες)
– 150γρ. ψιλοκομμένα φρέσκα φρούτα της αρεσκείας μας (ροδάκινα, βερίκοκα κλπ)
– 1/2φλ. κρέμα γάλακτος
– 1/2φλ. ζάχαρη
Εκτέλεση:
Περιχύνουμε τα φρούτα με τη ζάχαρη και τα αφήνουμε να βγάλουν το ζουμί και τα αρώματά τους για 1 ώρα στο ψυγείο. Ανακατεύουμε την κρέμα με το γιαούρτι. Προσθέτουμε μέσα τα φρούτα και τα βάζουμε όλα μαζί στη μηχανή του παγωτού. Αν δεν έχουμε παγωτομηχανή, βάζουμε το μείγμα μας στην κατάψυξη για 5 ώρες περίπου, σε ειδικό σκεύος και κάθε 1 ώρα το ανακατεύουμε με ένα σύρμα. Σερβίρουμε με σιρόπι βύσσινο ή μέλι. Καλή επιτυχία!
0 Σχόλια