Πιτσάκια με ψωμί του χάμπουργκερ…


Πιτσάκια με ψωμί του χάμπουργκερ.

Υλικά – 6 ψωμάκια για χάμπουργκερ – 1φλ. τυρί τρμμένο (που να λιώνει στο ψήσιμο) – 400γρ. ζυμαρικά της αρεσκείας μας – 2 μικρές ντομάτες κομμένες σε 6 φέτες n καθεμία – 6 φέτες μπέικον ή ζαμπόν ή σαλάμι ή μανιτάρια – 1 πρέζα θυμάρι – 1 πρέζα ρίγανη – 1 πρέζα αλάτι Εκτέλεση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο σους 180 βαθμούς στον αέρα. Με ένα μαχαίρι κόβουμε προσεκτικά τα 6 ψωμάκια στη μέση. Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί και βάζουμε πάνω τις 12 φέτες ψωμιού. Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό, ρίχνουμε το αλάτι και το αφήνουμε σε δυνατή φωτιά μέχρι να πάρει βράση. Ρίχνουμε τα μακαρόνια και τα αφήνουμε για όσα λεπτά αναγράφει η συσκευασία τους. Αποσύρουμε από τη φωτιά και τα αφήνουμε για 5 λεπτά να κρυώσουν. Τοποθετούμε μια μικρή πιρουνιά πάνω στο κάθε ψωμάκι και προσθέτουμε στο καθένα μία φέτα ντομάτας. Στη συνέχεια, τοποθετούμε μία φέτα μπέικον στο καθένα, τυλίγοντάς το για να μην εξέχει και πασπαλίζουμε με το θυμάρι, τη ρίγανη και το τυρί και τα ψήνουμε για 10-15 λεπτά. Προσέχουμε να μην βάλουμε πολλή ρίγανη, γιατί όταν ψηθούν θα έχουν πικρή γεύση. Καλή επιτυχία!

Πιτσάκια με ψωμί του χάμπουργκερ... 2


Πηγή


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *