Σάλτσα κιμά 500 γρ. Κιμά μοσχαρίσιο (ή ό,τι άλλο προτιμάτε)…


Σάλτσα κιμά 500 γρ. Κιμά μοσχαρίσιο (ή ό,τι άλλο προτιμάτε)... 1

Σάλτσα κιμά 500 γρ. Κιμά μοσχαρίσιο (ή ό,τι άλλο προτιμάτε)
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
1 κσ πελτέ ντομάτας
1 κονσέρβα ντοματάκια
Λίγο νερό, λίγη ζάχαρη
Αλάτι και πιπέρι Γελάω πριν καν αναρτήσω το βιντεάκι ?
Σκέπασα το τηγάνι μου με καπάκι και όχι με τηγάνι ?
Και να προσθέσω να πω ότι την ίδια διαδικασία ακολουθώ είτε παστίτσιο φτιάξω είτε μουσακά..
Άλλες νοικοκυρές και νοικοκυραίοι προσθέτουν σέλινο ή καρότο ή κολοκύθι ή όλα αυτά μαζί
(Έτσι κάνουν στην δουλειά μου για να δώσουν όγκο στην σάλτσα 🙂 )..
Αυτή την σάλτσα την έκανα για εμένα οπότε ηταν πολύ απλή..
Αν θέλετε μπορείτε πρώτου προσθέσετε την σάλτσα ντομάτας να σβήσετε τον κιμά με λίγο κρασάκι 😉
Και θα πείτε: βρε Εύα….!!! Σάλτσα κιμά;
Ναι, σάλτσα κιμά… γιατί και εγώ θυμάμαι όλη μου την ζωή να φτιάχνω φακές αλλά έχω μια φίλη που κάθε φορά που τις φτιάχνει ανοίγει τον τσελεμεντέ ? αυτά για την ώρα ? ? Υγ. τον μαϊντανό μου τον ρίχνω στο τέλος φρεσκοκομμένο δεν τον μαγειρεύω 🙂



Πηγή


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *