Σοκολατόπιτα αφράτη


Σοκολατόπιτα – αφράτη και λαχταριστή ΥΛΙΚΑ 3 αυγά 1 ποτήρι όχι γεμάτο ζάχαρη μισό βιταμ σε θερμοκρασία δωματίου 1 ποτήρι νερό 1 ποτήρι αλεύρι μισό ποτήρι κακάο αγλυκο1 μπέικιν 1 βανίλια 1 σφηνάκι λικέρ η κονιάκ . Χτυπάμε το βιταμ με τη ζάχαρη να ασπρίσει ρίχνουμε μέσα τα αυγά και το σφηνάκι το αλεύρι με το κακάο μπέικιν βανίλια . βάζουμε το μίγμα σε τσερκι 28 εκ.και ψήνουμε σε προθερμασμενο φουρνο αντιστάσεις στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά θα το δείτε με τη βοήθεια του μαχαιριού . Το αφήνουμε να κρυώσει.Κανουμε ένα σιρόπι με 1 ποτήρι νερό 1 ποτήρι ζάχαρη βράζουμε για 7 λεπτά. περιχυνουμε αφού τρυπησουμε το γλυκό μας. Απο πάνω αφού κρυώσει…έχουμε βάλει Μερέντα και τριμμένη λευκή σοκολάτα “Theodosia Halvatzh- ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”

Σοκολατόπιτα αφράτη 2


Πηγή


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *