Σουσαμοπιτάκια…
Υλικά
500γρ. φύλλο κρούστας
150 γρ. σουσάμι καβουρδισμένο
(μόλις κρυώσει το αλέθω ελαφρά στο μπλέντερ)
1 κ.γ κανέλα
1/2 κ.γ γαρίφαλο
1 κούπα καλαμποκέλαιο για τα φύλλα.
Για το σιρόπι
2 1/2 κούπες ζάχαρη
2 κούπες νερό
Βράζω για 5 λεπτά περίπου έως ότου δέσει το σιρόπι μας.
Ψήνω στους 180 βαθμούς για 10-15 λεπτά. Σιροπιάζω κρύα τα σουσαμοπιτάκια ζεστό το σιρόπι…
Καλή ευτυχία…
0 Σχόλια