ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΞΙΝΟΤΥΡΙ…


ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΞΙΝΟΤΥΡΙ
Για τα σουτζουκάκια :
1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο
2 αυγά
Μισή κούπα φρυγανιά τριμμένη
Αλάτι
Φρέσκο τριμμένο πιπέρι
Λίγη πάπρικα γλυκιά
1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο
1 κουταλιά της σούπας ξύδι
200 γρ.ξινοτυρι με σκόρδο και πιπέρι Τυροσύρα Τυροκομική
150 γρ.τριμμενο Σαν Μιχάλη Τυροσύρα
Καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα
Τρόπος παρασκευης :
Ζυμώνεται όλα τα υλικά μαζί και το βάζετε το μείγμα σκεπασμένο με μεμβράνη για 1 ώρα, να ενωθούν τα αρώματα! Στην συνέχεια πλάθετε και γεμίζετε μέσα με στικ από το ξυνοτυρι και το τριμμένο τυρί κλείνουμε και πλάθουμε τα σουτζουκάκια . Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Τέλος τά προσθέτετε στην σάλτσα και τα αφήνετε να πάρουν μια βράση ακόμη για 10 λεπτά!
Για την σάλτσα :
4 ώριμες τομάτες τριμμενες
2 κουταλιές της σούπας πελτε τομάτας
1 μικρό κρεμμύδι
1 κουτί ψιλοκομμένο τοματακι
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Φρέσκο τριμμένο πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
Κανέλλα
Μπαχαρι
Μία κουταλιά της σούπας μαργαρίνη BELLA
Τρόπος παρασκευής :
Σε κατσαρόλα με λάδι σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να πάρει λίγο χρώμα. Προσθέτουμε τον πελτε τομάτας και ανακατεύουμε 2 λεπτά. Ρίχνουμε τις φρέσκες τομάτες, το ψιλοκομμένο τοματακι τα μπαχαρικά και λίγο νεράκι. Αφήνουμε να βράσει σε μετρια φωτια μέχρι να μείνει ελάχιστο ζουμί. Τόσο όσο να καλύπτει τα σουτζουκάκια.Στο τέλος προσθέτουμε την μαργαρίνη. Γιατί όπως σας ανέφερα παραπάνω μόλις είναι έτοιμα τα προσθέτουμε στην σάλτσα τα σουτζουκάκια.
Σερβίρετε με ότι επιθυμείτε.
Πολύ και καλή σάς επιτυχία!
Ένα πεντανοστιμο φαγητό!
Σελίδα μαγειρικής Χριστιανός Γιώργος στο Facebook.

ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΞΙΝΟΤΥΡΙ... 1


Πηγή


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *