Χοιρινή τηγανιά με πιλάφι…


Χοιρινή τηγανιά με πιλάφι 🌼
Σε ένα τηγάνι βάζω ελαιόλαδο και το κρέας, εγω πήρα σπάλα σε ωμό λάδι και δυνατή φωτιά .
Μόλις σωταριστεί το κρέας και από τις 2 πλευρές κλείνω το καπάκι και το αφήνω να σιγοψηθεί με τα υγρά του κρέατος χωρίς να προσθέσω σταγόνα νερό,για 30′ ενώ χαμηλώνω την εστία,μέχρι να μείνει με το λάδι του,βάζω αλατοπίπερο ρίγανη και σβηνω με λεμόνι🌼🌼

Lena Totsika-ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ

Χοιρινή τηγανιά με πιλάφι... 1


Πηγή


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published.