Αγαπημένο φαγάκι!…Μπιφτέκι ρολο με πατάτες.


Αγαπημένο φαγάκι!
Μπιφτέκι ρολο με πατάτες, καρότα κ πιπεριές!

Υλικά
1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
2 μέτρια κρεμμύδια τριμμένα χωρίς το ζουμί τους
Μαϊντανό ψιλόκομενο
1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο
2 αυγά
Αλάτι και πιπέρι κατά βούληση
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
1 ντομάτα μικρή πολτοποιημενη
Φρυγανιά τριμμένη Μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά.
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά και τα ζυμώνουμε καλά την φρυγανιά την τριμμένη την βάζουμε στο τέλος .
Υλικά για την γέμιση
Τυρί γραβιέρα σε κύβους
Κόκκινη πιπεριά σε λωρίδες
Πράσινη πιπεριά σε λωρίδες
Εκτέλεση
Ανοίγουμε με τα χέρια μας το κιμά πάνω σε μια λαδόκολλα ένα παραλληλόγραμμο φύλλο
Κ βάζουμε τα υλικά μας αφήνουμε κενό 3 δάχτυλα στην άκρη που θα το κλείσουμε!
Ξεκινά με να το γυρίζουμε μαζί με την λαδόκολλα στο τέλος το κλείνουμε καλά στις άκρες για να μην φύγει η γέμιση.

Υλικά για το ταψί
Πατάτες κομμένες κυδωνατες καρότα κομμένα ανάλογα με το μέγεθος πιπεριές διαφορες κομμένες σε φέτες
Αλάτι και πιπέρι
Λίγο ρίγανη κ θυμάρι
Μία πρέζα ζάχαρη
1 ντομάτα τριμμένη
Φρυγανιά τριμμένη
Λάδι κ χυμό ντομάτας
1 ποτήρι του κρασιού κρασί λευκό

Βάζουμε τα λαχανικά μας σε ένα μπολ κ τους Ρίχνουμε λίγο λάδι αλάτι και πιπέρι και την ρίγανη κ το θυμάρι τα ανακατεύουμε κ τα ριχνουμε στο ταψί.
Ύστερα στο ίδιο μπολ ανακατεύουμε το κρασί λίγο λάδι την ντομάτα και την ζάχαρη κ περιχύνουμε το φαγητό μας! Στο τέλος τρίβουμε την ντομάτα και καλύπτουμε το ρολό μας και πασπαλίζουμε κ λίγη φρυγανιά ώστε να μην μας καεί. Μπορεί να χρειαστεί λίγο νερό.
Ψήνουμε στους 200βαθμούς στις αντιστάσεις
Για 1 1/2 με 2 ώρες ανάλογα πάντα με τον φούρνο!
Καλή επιτυχία

Dina Doriza-Μπαχάρι και κανέλα.

Αγαπημένο φαγάκι!...Μπιφτέκι ρολο με πατάτες. 2
Αγαπημένο φαγάκι!...Μπιφτέκι ρολο με πατάτες. 3


Πηγή


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *