Γεύση μούρλια!
Πολύ ωραίος τρόπος για στήθος κοτόπουλου γεμιστό
με φέτα και μελιτζάνες
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πρώτα κόβω σε φέτες τις μελιτζάνες
και τις ψήνω στους 200 για μισή ώρα περίπου
Για τη γέμιση
300 φέτα
150 τυρί κρέμα
1 σκελίδα σκόρδο
Μαϊντανός ψιλοκομμένος πιπέρι
4 στήθος κοτόπουλου τις περνάμε όλες από ένα μίγμα από αλάτι πιπέρι πάπρικα γλυκιά και ένα κνορ λαχανικών τις χαράζουμε στη μέση και τις γεμίζουμε με το μίγμα και τις βάζουμε σε πυρέξ ρίχνουμε και τις ψημένες μελιτζάνες
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ρίχνουμε 150 κρέμα γάλακτος 1 κ ς πελτέ ντομάτας
Μια ντομάτα τριμμένη ρίγανη πάπρικα αλάτι πιπέρι λάδι τα ανακατεύουμε και περιχεινουμε όλο το φαγητό ψήνουμε στους 180 για 1 ώρα 30 λ
Maria Kaloti– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
0 Σχόλια