Θα κλείσουμε το βράδυ μας με Ρυζόγαλο!!
Ελαφρύ και γευστικό!!!
Για το ρυζόγαλο έβαλα
1200μλ γάλα
2 βανιλιες
1 κούπα ζάχαρη
1 κούπα ρύζι γλασε
5μιση κ.σ άνθος αραβοσίτου
Πρώτα έβρασα το ρύζι πολύ καλά και το στραγγιξα!Μετά πήρα μισό ποτήρι από το γάλα και αραίωσα την άνθος. Εβαλα να ζεσταθεί το υπόλοιπο γαλα σε μια κατσαρόλα με την ζάχαρη και τις βανίλιες και μόλις έβαλα το δάχτυλο και είδα πως έχει ζεσταθεί έριξα μέσα το ρύζι και το αραιωμένο γάλα με άνθος!Ανακατευα με σύρμα ελαφριά μέχρι να πήξει!Μόλις είδα ότι πήζει (όχι πολύ δεν το θέλω πολύ πηχτό για να διατηρηθεί ζουμερο και μαλακό τις επόμενες μέρες αν μείνει) Μοίρασα σε μπολακια Πασπαλισα με κανέλα και ετοιμο!❤️
0 Σχόλια