?Καλαμάρι σχάρας?
Υλικά
– 6 μεγάλα καλαμάρια
– 4 μεγάλες ντομάτες
– 3 σκελίδες σκόρδο
– 3 κ.σ. ελαιόλαδο
– φρέσκο βασιλικό
– 1 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο
– αλάτι
– πιπέρι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τα καλαμάρια μέσα – έξω, αφαιρώντας την εσωτερική τους ταινία. Τα λαδώνουμε ελαφρά, τα αλατοπιπερώνουμε και τα ψήνουμε στη σχάρα μέχρι να ψηθούν καλά. Τα κόβουμε σε μπουκιές σε ξύλο κοπής. Τα σερβίρουμε πάνω σε φέτες ντομάτας με σκόρδο, ελαιόλαδο, ξύδι βαλσάμικο και φρέσκο βασιλικό. Καλή επιτυχία?
0 Σχόλια