Καλαμαρακια γεμιστα με σπανακι,
τα πλοκαμια τους, κρεμυδι, ντοματουλα και λιγο ρυζι!
Ακριβη συνταγη δεν εχω να σας πω γιατι ολα τα εβαλα με το ματι , αλλα σε ελαιολαδο τσιγαρισα ενα κρεμυδι, εκοψα σε μεγαλουτσικα κομματια τα πλοκαμια και τα εριξα και αυτα.
Εκοψα χοντροκομενο σπανακι ας πουμε δυο μεγαλες χεριες για 4 μεγαλα καλαμαρια.
Ψιλοεκοψα ανιθο ενα κουταλακι του γλυκου πελτε , αλατι, μπολικο φρεσκοτριμενο πιπερι, μισο κουταλακι ζαχαρη.
Στο τελος προσθεσα λιγο νερακι 2-3 κουταλιες της σουπας ρυζι.
Τα εβρασα στην κατσαρολα για 20 λεπτα περιπου!
Marina Karaviti-Rigas-ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
0 Σχόλια