Κεφτεδάκια με πιπεριές και κόκκινη σάλτσα……..


Κεφτεδάκια με πιπεριές και κόκκινη σάλτσα…..
Για τα κεφτεδάκια χρειάστηκα μισό κιλό ανάμεικτο κιμά
1 αυγό μία χούφτα μαϊντανό
ρίγανη δυόσμο κύμινο αλάτι μαύρο πιπέρι και πάπρικα και μία κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ .
( Ψωμί δεν βάζω λόγω διατροφής άλλα γίνονται πάρα πολύ νόστιμα και αφράτα)
ανακατεύω καλά το μείγμα και με λαδωμένα χέρια φτιάχνω τα κεφτεδάκια.
Τα βάζω σε ταψί πάνω σε λαδόκολλα από τη μία μεριά και από την άλλη γεμίζω με πιπεριές.
Ψήνω για περίπου 15 με 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο τα βγάζω ,
τις πιπεριές τα βάζω σε σακούλα και τα αφήνω για 10 λεπτα να μαλακώσουν και για να τα ξεφλουδίσω πιο εύκολα.
Σε ένα βαθύ τηγάνι τρίβω 4 μεγάλες ντομάτες με μία πολύ γεμάτη κουταλιά της σούπας πελτέ κόβω λίγο μαϊντανό προσθέτω λίγο νεράκι αλάτι μαύρο πιπέρι σκόρδο σε σκόνη( μπορείτε να βάλετε κανονικο σκόρδο εγώ δεν έβαλα γιατί δεν επιτρέπεται στη διατροφή μου) και αφήνω για 5 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτω τις πιπεριές και τα κεφτεδάκια χαμηλώνω τη φωτιά κλείνω το καπάκι και αφήνω για 15 με 20 λεπτά να σιγοβράζει. Γίνεται μούρλια
Αννα Κασσανδρεια-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Κεφτεδάκια με πιπεριές και κόκκινη σάλτσα........ 1


Πηγή


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *