Κουνουπιδι πανε στο φουρνο ?.
Απιθανοοοοο.Τραγανο πεντανοστιμο και ελαφρυ.
Και φυσικα ευκολο.?
Υλικα:
1 κουνουπιδι
4 αυγα
Παρμεζανα
Τριμμενη φρυγανια
Αλατι-κορκουμα (εαν θελετε η αλλιως μπορειτε να βαλετε γλυκια παπρικα)
Λιγο ελαιολαδο
Βραζουμε το κουνουπιδι για 5 λεπτα δεν θελουμε να μαλακωσει να κραταει.Αφηνουμε να κρυωσει και κοβουμε τουφιτσες .
Χτυπαμε τα αυγα +αλατι+κουρκουμα η παπρικα
Ανακατευουμε την φρυγανια με την παρμεζανα.
Βουταμε τις τουφιτσες στο αυγο και μετα στην φρυγανια -παρμεζανα.
Τοποθετουμε σε ταψι με λαδοκολλα ραντηζουμε με το λαδακι και ψηνουμε στους 200 βαθμους μεχρι να παρουν ωραιο χρυσαφι χρωμα και κρουστα.
Συνοδευονται ωραια με μουσταρδα και πρασινη σαλατα.?
Μαρινα Μισαηλιδου -ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
0 Σχόλια