Μελομακάρονα
(Η αγαπημένη εκδοχή ως συνταγή)
Για την ζύμη:
1 φλ. ελαιόλαδο
½ φλ. ζάχαρη
1½ φλ. σιμιγδάλι ψιλό
3 φλ. αλεύρι
¼ φλ. Κονιάκ
½ φλ. Χυμό πορτοκάλι
Το ξύσμα από 1 πορτοκάλι
1 κ.γ. σόδα
1 κ.γ. baking powder
1 κ.γ. κανέλα
½ κ.γ. μοσχοκάρφι
Καρύδι χοντροκομμένο
Για το σιρόπι:
1 φλ. μέλι
1 φλ. ζάχαρη
1 φλ. νερό
1 ξυλάκι κανέλας
Η εκτέλεση στα σχόλια 🙂
0 Σχόλια