ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΝΤΟΠΙΟ ΨΗΤΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ!!…


ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΝΤΟΠΙΟ ΨΗΤΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ!!
ΥΛΙΚΑ
1μιση κιλό Μοσχαράκι κιλοτο ή χτένι
5 σκελίδες Σκόρδο
1 ποτήρι Κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
Φύλλα Δάφνης
Δενδρολίβανο
Ελαιόλαδο
1 κουταλιά αλεύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε, στραγγίζουμε και αλατοπιπερώνουμε το κρέας.
Σε κατσαρόλα που μπαίνει και στο φούρνο σωτάρουμε το κρέας με το λάδι μέχρι να πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές.
Ρίχνουμε το σκόρδο ολόκληρες τις σκελίδες, το αλεύρι ανακατεύουμε δύο τρεις γύρους να ψηθεί λίγο και σβήνουμε με το κρασί.
Αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε τη δάφνη, το δενδρολίβανο ένα ποτήρι νερό, κλείνουμε με το καπάκι και το βάζουμε στο φούρνο στους 210 βαθμούς Κελσίου μέχρι να ψηθεί και να μαλακώσει το κρέας, εάν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο ακόμα νεράκι.
Συνόδευσα με πατάτες Φούρνου.

Litsa Kokkoni-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΝΤΟΠΙΟ ΨΗΤΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ!!... 1
ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΝΤΟΠΙΟ ΨΗΤΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ!!... 2
ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΝΤΟΠΙΟ ΨΗΤΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ!!... 3


Πηγή


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *