Μπουγιουρντί με φέτα και σάλτσα ντομάτας…


?Μπουγιουρντί με φέτα και σάλτσα ντομάτας?
Υλικά
– 400γρ. φέτα κομμένη σε 4ις φέτες (περίπου 100γρ. καθεμία)
– 1 πιπεριά μακρόστενη, πράσινη και καυτερή (κατά προτίμηση) ή γλυκιά
– 1 ντομάτα
– 4κ.σ. ελαιόλαδο
– 1 πρέζα ρίγανη
– 1 πρέζα μπούκοβο
– 4 φύλλα αλουμινόχαρτου
– 4 φύλλα λαδόκολλας
– 150γρ. κέτσαπ
Εκτέλεση:
Απλώνουμε το αλουμινόχαρτο μαζί με τη λαδόκολλα και βάζουμε στο κέντρο του φύλλου μια μερίδα φέτα, από πάνω 3 φέτες ντομάτας και 2-3 λεπτές φέτες πιπεριάς. Πασπαλίζουμε με το μπούκοβο και τη ρίγανη και απλώνουμε την κέτσαπ. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και τέλος διπλώνουμε, όπως ένα φάκελο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, για 10 λεπτά. Όταν ψηθεί, σερβίρουμε σε πιάτο χωρίς να βγάλουμε το αλουμινόχαρτο και τη λαδόκολλα. Καλή επιτυχία!

Μπουγιουρντί με φέτα και σάλτσα ντομάτας... 1


Πηγή


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *