Μπουγιουρντι!!…


Μπουγιουρντι!!
Ντομάτα,φέτα,
γκουντα,
πάπρικα καυτερή,
λάδι.
Σε πήλινο έβαλα λιγο λάδι,φέτες ντομάτας. Μετά έβαλα την φέτα, κάλυψα με φέτες ντομάτας, πάπρικα καυτερή, λίγο γιατί δεν μου αρέσουν τα καυτερα κλείνω το καπακι και ψήνω στους 200 βαθμούς 15 λεπτά περίπου.
Ανοίγω το καπακι προσθέτω λίγη γκουντα τριμμένη και αφήνω με ανοιχτό καπάκι να λιώσει και να αποκτήσει ωραίο χρώμα!!!

Αλεξάνδρα Κυριακή

Μπουγιουρντι!!... 1


Πηγή


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *