παντζαροσαλάτα…


παντζαροσαλάτα

Για αρχή πάρε και καθάρισε τα παντζάρια και κράτησε μόνο τα κεφάλια τους. Βράσε τα σε αλατισμένο νερό για περίπου 20 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν καλά και άσε τα στην άκρη να κρυώσουν για περίπου μισή ώρα.
Μόλις κρυώσουν, ρίξε τα μέσα στο μπλέντερ ή πολτοποίησε τα με ένα πιρούνι και στη συνέχεια, πρόσθεσε το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και λίγο ρίγανη και ανακάτεψε πάλι. Τέλος, πρόσθεσε και το ξύδι μαζί με το σκόρδο σε σκόνη και ψιλόκοψε τον μαϊντανό και βάλε τον και αυτόν μέσα και ανακάτεψε τα όλα μαζί στο μπλέντερ.

παντζαροσαλάτα... 2


Πηγή


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *