Παραδοσιακή στραπατσάδα (καγιανάς)…


Παραδοσιακή στραπατσάδα (καγιανάς)

Συστατικά?
Ντομάτες ώριμες 4 τμχ.
Αυγά 4 τμχ.
Ελαιόλαδο 1/2 φλ. τσ.
Τυρί φέτα 100 γρ.
Αλάτι
Ζάχαρη 1/4 κ.γ.
Βασιλικός 4-5 φύλλα
Πιπέρι
Οδηγίες Εκτέλεσης?
Αποφλοιώνουμε και κόβουμε τις ντομάτες μας σε κυβάκια.
Βάζουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και ρίχνουμε το λάδι, τη ντομάτα, αλάτι, πιπέρι, τη ζάχαρη και το βασιλικό.
Αφήνουμε το μείγμα να τηγανιστεί μέχρι να πιουν οι ντομάτες όλα τα υγρά τους (περίπου 10 λεπτά).
Σπάμε τα αυγά σε ένα μπολ, τα χτυπάμε με ένα πιρούνι και τα ρίχνουμε στο τηγάνι. Έπειτα ανακατεύουμε με μια σπάτουλα ώστε να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας
Το αφήνουμε για 2 περίπου λεπτά ώστε να ψηθούν τα αυγά μας και πριν κατεβάσουμε από τη φωτιά προσθέτουμε τη φέτα μας τριμμένη.
Αν θέλουμε σερβίρουμε με φρυγανισμένο ψωμί!
Καλή Σας ❣️ Όρεξη

Παραδοσιακή στραπατσάδα (καγιανάς)... 2


Πηγή


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *