Ρεβανί…Με κρέμα….


💕 Ρεβανί…Με κρέμα. 💕

Τα υλικά που θα χρειαστούμε

❤️ 7 Αυγά
❤️ 150 γρ αλεύρι.
❤️ 100 γρ ζάχαρη
❤️ 100 γρ σιμιγδάλι ψιλό..
❤️ 1 μπεικιν βανίλια.. λίγο αλάτι.

Σιρόπι
❤️ 1 κιλό ζάχαρη.
❤️ 4 ποτήρια του νερού νερό.
❤️ 100 γρμ βούτυρο
❤️ Φλούδα από ένα λεμόνι 🍋
❤️ Χυμό λεμονιού
❤️ 2 ξυλάκια κανέλας
❤️ Βανίλια.

Κρέμα
❤️1 λίτρο γάλα φρέσκο.
❤️125 γρ κορν φλαουτ. Βανίλια
❤️ Μισό ποτήρι του νερού ζάχαρη
❤️ 1 βανίλια

Για την διακόσμηση
❤️ Φυστίκι. Αιγίνης
❤️ Κανέλα.

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το σιρόπι για δέκα λεπτά. Και στο τέλος προσθέτουμε το φρεσκο’ βούτυρο. Το αφήνουμε τα κρυοσει

Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη. Και σιγά σιγά τα υπόλοιπα υλικα
Το απλώνουμε σε βουτυρομενο ταψί
Διαστάσεις (34/24) ψήνουμε σε προθερμαζμενο φούρνο στους 180 βαθμούς. Για μισή ώρα
Αφού ψηθεί το σιρόπιαζουμε ζεστό το γλυκο κρύο το σιρόπι.
Το αφήνουμε τα απορροφήσει. Για Λίγες ώρες .
Ετοιμάζουν την κρέμα με τα παραπάνω υλικά. Στην φωτιά ανακατεύοντας σιγά σιγά σε χαμηλή φωτιά. Και το απλώνουμε πάνω στο γλυκό. Διακοσμούμε.
Αν θέλουμε και με μια μπάλα παγωτό .

💕 ΚΑΛΗ. ΕΠΙΤΥΧΊΑ.💕

Κατερίνα Στεργιου
ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ /ΔΕΣ

Ρεβανί...Με κρέμα.... 1


Πηγή


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *