ΡΕΒΑΝΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ!!!! ΣΥΝΤΑΓΗ::Μετραμε τα υλικα με το ιδιο ποτηρι(250ml)…


ΡΕΒΑΝΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ!!!! ΣΥΝΤΑΓΗ::Μετραμε τα υλικα με το ιδιο ποτηρι(250ml)-4 αυγα,1 ποτηρι χυμο φρεσκου πορτοκαλιου,1 ποτηρι ζαχαρη,1 ποτηρι σπορελαιο, 1 ποτηρι σιμιγδαλι χοντρο η και ψιλο,1 ποτηρι αλευρι Φαριναπ,1 φακελακι μπεικιν παουντερ,1 κ.γ.ξυσμα πορτοκαλιου!!!!! ΕΚΤΕΛΕΣΗ::Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη!!!Ριχνουμε σιγα-σιγα τον χυμο,το σπορελαιο!!!!Τελος.ριχνουμε.σιγα-σιγα το σιμιγδαλι,το αλευρι,το μπεικιν,το ξυσμα!!!! Βουτυρωνουμε το ταψι(28ν) ριχνουμε το μιγμα και το ψηνουμε στους 180 β προθ.αντισ.μεσαια σχαρα για 35 λεπτα!!! Οταν το βγαζουμε ριχνουμε πανω του 1 ποτηρι χυμο φρεσκου πορτοκαλιου!!! ΣΙΡΟΠΙ:: Βραζουμε.3 ποτηρια νερο με 3 ποτηρια ζαχαρη το χυμο ενος μισου λεμονιου !! Το αφηνουμε σε θερμοκρασια δωματιου και στην συνεχεια σιροπιαζουμε το γλυκο σιγα-σιγα δηλαδη απορροφει και ξανα!

Γλυκά από την Τζένη

ΡΕΒΑΝΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ!!!! ΣΥΝΤΑΓΗ::Μετραμε τα υλικα με το ιδιο ποτηρι(250ml)... 1


Πηγή


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *