Σοκολατάκια Ferrero Rocher…


Σοκολατάκια Ferrero Rocher
με 4 μόνο υλικά
γίνονται 25 κομμάτια

Μια συνταγή για φανταστικά σοκολατάκια ferrero rocher που θα φτιάξετε μόνοι σας και θα ενθουσιάσουν με τη γεύση τους και την εμφάνιση τους εσάς και τους φίλους σας…

Υλικά
200γρ. πραλίνα φουντουκιού
120γρ. φουντούκια
70γρ. γκοφρέτα με γέμιση κρέμα κακάο
350γρ. κουβερτούρα γάλακτος

Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175 βαθμούς στον αέρα. Σε ένα ταψί στρώνουμε μια λαδόκολλα και ρίχνουμε μέσα τα φουντούκια. Ψήνουμε για περίπου 10 λεπτά. Αφού ψηθούν, κρατάμε στην άκρη 25 φουντούκια για τη γέμιση και τα υπόλοιπα τα βάζουμε στο μούλτι και τα αλέθουμε. Σε ένα μπολ ρίχνουμε την πραλίνα φουντουκιού και τα μισά από τα αλεσμένα φουντούκια. Ανακατεύουμε πολύ καλά και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για μια ώρα.
Παίρνουμε την γκοφρέτα και την ρίχνουμε στο μούλτι και την πολτοποιούμε. Ανακατεύουμε την αλεσμένη γκοφρέτα με τα αλεσμένα φουντούκια σε ένα βαθύ και μεγάλο μπολ. Παίρνουμε το μίγμα από το ψυγείο και ξεκινάμε να πλάθουμε μπαλίτσες. Με ένα κουτάλι του γλυκού παίρνουμε μίγμα (να γεμίσει καλά το κουταλάκι) και στη μέση βάζουμε ένα ολόκληρο φουντούκι από αυτά που κρατήσαμε. Κλείνουμε σαν μπάλα γύρω από το φουντούκι και την ρίχνουμε μέσα στο μίγμα με την γκοφρέτα. Βάζουμε τα Ferrero Rocher σε ένα ταψί με λαδόκολλα και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 20 λεπτά.
Όσο κρυώνουν τα Ferrero Rocher στο ψυγείο λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί. Παίρνουμε οδοντογλυφίδες και τρυπάμε ελαφρά κάθε σοκολάτακι.Το βουτάμε στην σοκολάτα και έπειτα ξανά πάλι πίσω στη λαδόκολλα. Το ίδιο κάνουμε για όλα τα Ferrero Rocher. Μόλις τελειώσουμε με όλα, τα αφήνουμε μέχρι να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα και έπειτα βγάζουμε τις οδοντογλυφίδες! Καλή επιτυχία, Καλή απόλαυση!!

Σοκολατάκια Ferrero Rocher... 1


Πηγή


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *