Σοκολατένιος κορμός με κάστανα…


?Σοκολατένιος κορμός με κάστανα?
Υλικά
– 350γρ. κάστανα βρασμένα
– 8 χουρμάδες ψιλοκομμένοι
– 200γρ. κουβερτούρα (65% κακάο)
– 130γρ. λάδι καρύδας
– 2κ.σ. αμυγδαλοβούτυρο
– 2κ.σ. χαρουπόμελο
– 1/2κ.γλ. αλάτι Ιμαλαΐων
– 1 χούφτα αμύγδαλα ή φουντούκια ή 1κ.σ. μπράντι (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα με το χαρουπόμελο. Σε βαθύ μπολ βάζουμε τα κάστανα κομμένα σε κομμάτια με όλα τα υπόλοιπα υλικά. Προσθέτουμε τη σοκολάτα και ανακατεύουμε καλά. Αδειάζουμε το μείγμα σε αλουμινόχαρτο ή αντικολλητικό χαρτί και σχηματίζουμε τον κορμό, κλείνοντας τις δύο άκρες πάνω από τον κορμό, σφίγγοντας ελαφρά. Αφήνουμε το γλυκό μας στο ψυγείο για 2 ώρες να παγώσει. Καλή επιτυχία!

Σοκολατένιος κορμός με κάστανα... 1


Πηγή


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *