Τραγανά πιτσάκια σε σχήμα καρδιάς…


?Τραγανά πιτσάκια σε σχήμα καρδιάς?
Υλικά
– 1 φύλλο σφολιάτας
– 1/2φλ. σάλτσα ντομάτας
– 1φλ. γραβιέρα τριμμένη
– 200γρ. ντοματάκια κομμένα στη μέση
– 2κ.σ. ελαιόλαδο
– αλάτι
– πιπέρι
– 8-10 φύλλα φρέσκο βασιλικό
Εκτέλεση:
Βγάζουμε το φύλλο της σφολιάτας από το ψυγείο και όπως είναι παγωμένο, το απλώνουμε στον πάγκο και το πατάμε με τον πλάστη να ανοίξει και άλλο και να γίνει πιο λεπτό. Με ένα κουπ-πατ σε σχήμα καρδιάς κόβουμε κομμάτια φύλλου και τα βάζουμε σε μία λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα. Αλείφουμε τις καρδούλες σφολιάτας με σάλτσα ντομάτας και πασπαλίζουμε καθεμιά με μία χούφτα τριμμένη γραβιέρα. Πλένουμε τα ντοματάκια και τα κόβουμε στη μέση. Βάζουμε 2-3 κομμάτια πάνω στα πιτσάκια, προσθέτουμε και τα φυλλαράκια βασιλικού και αλατοπιπερώνουμε. Ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα, για 10 λεπτά μέχρι να γίνει η σφολιάτα τραγανή και να λιώσει το τυρί. Καλή επιτυχία!

Τραγανά πιτσάκια σε σχήμα καρδιάς... 2


Πηγή


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *