ΤΡΑΓΑΝΗ,ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΒΥΣΣΙΝΟ!!!!…


ΤΡΑΓΑΝΗ,ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΒΥΣΣΙΝΟ!!!!
ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΖΥΜΗΣ:
250 γρ βουτυρο μαλακο,50 γρ αχνη ζαχαρη,1 αυγο,1 βανιλια,300 γρ αλευρι φαριναπ!!! Βαζουμε στο μπολ το βουτυρο και την αχνη και τα δουλευουμε!Ριχνουμε το αυγο και την βανιλια τα ανακατευουμε! Τελος σιγα-σιγα αλευρι και ζυμωνουμε!! Βαζουμε την ζυμη σε μια σακουλα και στην συνεχεια την βαζουμε στο ψυγειο για 30 λεπτα!!!
ΓΕΜΙΣΗ ΥΛΙΚΑ και ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1 κονσερβα βυσσινο η κερασι, η ενα βαζακι γλυκο κουταλιου βυσσινο,50 γρ ζαχαρη,3 κ.σ.κορν φλαουρ! Βαζουμε στην κατσαρολιτσα το βυσσινο και την ζαχαρη και το αφηνουμε 10 λεπτα!Σε ενα μπολακι βαζουμε το κορν φλαουρ και ριχνουμε μεσα 2 φλυντζ.του ελληνικου νερο το ανακατευουμε και στην συνεχεια το ριχνουμε στο κατσαρολακι με το βυσσινο-ζαχαρη!
Το βαζουμε στην εστια και το βραζουμε στο χαμηλο να.δεσει!Το κατεβαζουμε και το αφηνουμε να κρυωσει! Βγαζουμε την ζυμη απο το ψυγειο !Την βγαζουμε απο την σακουλα την βαζουμε πανω στον παγκο και την κοβουμε στα 2! Βουτυρωνουμε το πυρεξ η ταψι (26ν) και βαζουμε μεσα την μια ζυμη!Την ανοιγουμε σε ολο τον πατο και τα πλαινα με το χερι!Ριχνουμε και την γεμιση!Την υπολοιπη ζυμη την ανοιγουμε ενα φυλλο και κοβουμε λωριδες και τις βαζουμε πανω οριζοντια και καθετα!Και την ψηνουμε στους 180β προθ αντιστασεις μεσαια σχαρα για 25 λεπτα φυσικα αναλογα τον φουρνο!

Tzeni Tsanaktsidou-ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!

ΤΡΑΓΑΝΗ,ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΒΥΣΣΙΝΟ!!!!... 1


Πηγή


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *