?Φιλέτα χοιρινά στο τηγάνι ?
Υλικά
– 8 φέτες χοιρινό φιλέτο (800γρ. περίπου όλες μαζί)
– 3κ.σ. κοφτές μουστάρδα
– 1κ.σ. κοφτή πελτέ
– 3κ.σ. βούτυρο
– 3κ.σ. ξύδι λευκό
– 1κ.γλ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
– αλάτι
– πιπέρι
Εκτέλεση:
Χτυπάμε καλά τις φέτες του φιλέτου, τις αλατοπιπερώνουμε, τις αλείφουμε με μουστάρδα και τις τηγανίζουμε σε καυτό βούτυρο και από τις δύο μεριές. Προσθέτουμε το ξύδι, τον πελτέ και το μαϊντανό, χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε τα φιλέτα για 15 λεπτά ακόμα, ώσπου να ψηθούν καλά. Καλή επιτυχία!
0 Σχόλια