Χοιρινή τηγανιά με μουστάρδα και μέλι
1 κιλό τηγανιά χοιρινή
2 κρεμμύδια,
1 φύλλο δάφνης,
1κ.σ. γεμάτη μουστάρδα,
1κ.σ. γεμάτη μέλι ,
θυμάρι,
σκόρδο,
αλάτι,
πιπέρι,
ελαιόλαδο.
Σε βαθύ τηγάνι βάζω 1.5 ποτήρι νερό,το φύλλο δάφνης,το σκόρδο,πιπέρι κ βράζω την τηγανιά μου.Μόλις εξατμιστεί το νερό Ρίχνω στο τηγάνι ελαιόλαδο κ τα κρεμμύδια κομμένα σε φέτες.Ανακατεύω καλά μέχρι να καραμελωσουν τα κρεμμύδια.Έπειτα προσθέτω,το θυμάρι,το αλάτι κ συνεχίζω το ανακάτεμα.Στη συνέχεια ριχνω την μουστάρδα κ το μέλι.Ρίχνω ένα τελευταίο ανακάτεμα κ σερβίρω.
Συνδυάζεται τέλεια με πατάτες τηγανητές.
Penny Panagiotopoulou
0 Σχόλια