Ψαρόσουπα με φρέσκους μπακαλιάρους έφτιαξα σήμερα κι έγινε Μπουκιά και συχώριο …


Ψαρόσουπα με φρέσκους μπακαλιάρους έφτιαξα σήμερα κι έγινε Μπουκιά και συχώριο ?? κοπιάστε να φάμε ??
Χωρίς ρύζι… σαν κακαβιά!!

Υλικά
2 μεγαλούτσικους μπακαλιάρους
4-5 καρότα
1-2 πατάτες
1 μικρή ντομάτα
1-2 κρεμμύδια
1 ματσάκι σέλινο
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι
Χυμό λεμονιού
1 κ.γ. κορν φλάουρ

Εκτέλεση
Ρίχνουμε σε κατσαρόλα 1 λίτρο νερό περίπου…4 κ.σ. ελαιόλαδο, αλάτι και τη ντομάτα κομμένη στα 4 …. μόλις βράσει προσθέτουμε το κρεμμύδι χοντροκομμένο, τα καρότα, και βράζουμε 10 λεπτά…στη συνέχεια προσθέτουμε τις πατάτες το σέλινο, και προς το τέλος το ψάρι… βράζουμε για 10 με 15 λεπτά επιπλέον και κλείνουμε τη θερμοκρασία…. τραβάμε το ψάρι με τα λαχανικά, και χτυπάμε λίγο ελαιόλαδο χυμό λεμονιού και περιχύνουμε από πάνω…✓✓✓
Κατόπιν διαλύουμε το κορν φλάουρ σε χυμό λεμονιού το ρίχνουμε στο ζωμό που έμεινε στη κατσαρόλα, ανακατεύουμε σιγοβράζουμε για 2-3 λεπτά και σερβίρουμε…✓✓✓✓

Marina Hatzidaki ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ

Ψαρόσουπα με φρέσκους μπακαλιάρους έφτιαξα σήμερα κι έγινε Μπουκιά και συχώριο ... 2


Πηγή


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *