Λικέρ Καραμέλας !!!!!!!!
ίδια ακριβώς γέυση με το baileys
Υλικά
750 ml βοτκα ή κονιάκ
500 γρ. καραμέλες γάλακτος τις μαλακές που μασιούνται (γνωστή επώνυμη ελληνική εταιρία με λογότυπο την αγελάδα)
Εκτέλεση
Βάζουμε τις καραμέλες σε ένα βάζo το οποίο θα κλείνει αεροστεγός.
Ρίχνουμε μέσα την βότκα ή το κονιάκ και το φυλάμε στο ψυγείο περίπου για περίπου 3 εβδομάδες- δύο μήνες, ανακατεύοντας το κάθε μέρα μέχρι να διαλυθούν τελείως οι καραμέλες.
Εαν το αφήσεις έξω από το ψυγείο μπορείς να το διατηρήσεις περίπου έναν χρόνο.Έξω από το ψυγείο γινετε σε λιγότερο χρόνο γιατί οι καραμέλες διαλύονται πιο γρήγορα.
0 Σχόλια