Γαρίδες σαγανάκι της Αργυρώς | Αργυρώ Μπαρμπαρίγου




Κάντε τώρα SUBSCRIBE στο κανάλι! ?

Γαρίδες σαγανάκι με φέτα & ούζο και όλα τα μυστικά τους!!! ??

Ποιο είναι το μεγάλο μυστικό στην συνταγή γαρίδες σαγανάκι; Φτιάξε την καλύτερη συνταγή για γαρίδες σαγανάκι με φέτα και θα με θυμηθείς. Δεν έχεις ξαναφάει τέτοια νοστιμιά και στο υπογράφω!!! ? Ο πιο ωραίος μεζές με γαρίδες ?

Νέα Keep Cooking βίντεο! 🙂
Love! xoxo

• Argiro Barbarigou • Garides Saganaki

Δες όλη τη συνταγή και τα μυστικά της στο argiro.gr ?

Συνταγές που τρώγονται! Βρες όλες τις συνταγές μου, από ένα καθημερινό φαγητό, μέχρι φανταστικές συνταγές για τραπέζι στη Νο.1 μαγειρική ιστοσελίδα! —

ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ OFFICIAL LINKS

Facebook:
Instagram:
Twitter:
Pinterest:
Papadakis Restaurant:
Papadakis Hotel:

**Argiro’s Recipes in English:

#αργυρωμπαρμπαριγου #γαριδεςσαγανακι #argiro #argirobarbarigou

Βίντεο από το κανάλι Argiro Barbarigou


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

48 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Και την επόμενη φορά τρία φύλλα δάφνηςαπό την αρχή.ΚΑΙ στον αστακό.
    ΕΤΣι το εκανε στην Ιμβρο η μαμά μου!Καλό Πάσχα!

  2. Αστέρι είσαι Αργυρουλα μου αύριο θα τις κάνω .
    Όμως μου άρεσειτο τηγάνι σου ?❤️ ποια μάρκα είναι?
    Καλή Ανάσταση καλό Πάσχα.

  3. ?????καλη Ανασταση κ ευλογια Κυριου Αργυρουλα να εχης παντα δυναμη να μας αντεχης?????✝️??

  4. Αργυρώ μπορείς να κάνεις ενα απλό φαγητό? το οποίο δεν συνηθίζεται και πολύ νομίζω καθόλου. Να βάλεις κιμά και γύρω-γύρω να το καλύψεις με βραστή πατημένη πατάτα σαν ρόλο θα βάλεις γενικά δικες σου ιδέες και θα το κάνεις οχι απλά ωραίο αλλα ΤΕΛΕΙΟ μετά το βάζεις για λίγο στο φούρνο και από πάνω μπορείς να πάρεις και τριμμένη φρυγανιά αλλά εγώ το αφήνω στη δικιά σου μαγειρική Πιστεύω ότι θα το κάνεις ΤΕΛΕΙΟ!!!

  5. Ένα πιάτο που μυρίζει…. Ελλάδα…και μόνο το ούζο σε παραπέμπει σε νησί… Ήλιο.. Θάλασσα….Ειδικά όταν είναι φτιαγμενο από μαγικά χέρια… Τότε είναι μαγικό!!!! Κυρία Μπαρμπαριγου έχουμε μιλήσει πολλές φορές… Και πέρσι την ίδια μέρα… Αφού είναι η μέρα που κάνω ΠΆΝΤΑ τα τσουρέκια σας και πάντα είναι επαγγελματικά!!! Φέτος συνέβη κάτι που με τρόμαξε και με παραξενεψε… Πάντα μου παίρνει το φούσκωμα 3 με 3,5 ώρες… Τώρα που μιλάμε πέρασε 1 ώρα και ξαφνικά βλέπω την ζύμη… Να έχει ξεχειλίσει…. Στην 1 ώρα… Εκανα το κολπάκι που μας έχετε δείξει και με το δάχτυλο και ήταν εντάξει…. Τα έχασα όμως γιατί δεν μου έχει ξανασυμβεί όπως σας προαναφερω και την ξαναέβαλα πάλι για φούσκωμα μέχρι να σας γράψω για να δω τι θα κάνω;;;; έκανα κάτι λάθος;;;; αν δεν σας κάνει κόπο και μπορειτε περιμένω την απάντηση σας!!! Ευχαριστώ πολύ!!!! ????????????????????????

  6. Αργυρω μου έγραψες πάλι!!!! Η μυρωδιά μέχρι εδώ ήρθε!!! Θα το φτιάξω σήμερα!!!! Καλή Ανάσταση! ??

  7. Αργυρουλα μου…αυτή την συνταγή κάνω με περισσότερες γαρίδες και δεν τους προλαβαινω….γίνεται θεϊκό πέντανοστιμο….να είσαι καλά και να μας δίνεις τέτοιες συνταγές… Ετοιμαζομαι τώρα να κάνω τσ κουλουράκια βουτύρου…. Θα σου γράψω πως έγιναν…καλό Πάσχα και καλη Ανάσταση….?❤??

  8. Μου αρέσει που τα περιγράφεις τόσο λαχταριστα κ παραστατικά!!! Κ να μη θέλεις να φτιάξεις τη συνταγή από την περιγραφή κ μόνο την κάνεις άμεσα!!!! Τέλειος μεζές…θα τον απολαύσουμε οικογενειακώς στην υγειά σου!!! Καλή Ανάσταση!

  9. Αργύρουλα να μας δείξεις νηστίσιμα μπιφτέκια με λαχανικά. Τα έκανα από το βίντεο που έδειξες παλιά αλλά δεν μου πέτυχαν.

  10. Κι όπως πάντα μας ξετρελαίνει με τα φαγητουλια σου!!! Αύριο κιόλας θα τις κάνω τις γαριδουλες!!!

  11. Τι ομορφο και νοστιμο σαγανακι ειναι αυτο Αργυρω μου ! Τα θερμα μου συγχαρητηρια !!!!! Ο,τι σου εγραψα ηταν στην συνταγη της γαλατοπιτας χωρις φυλλο. Σε ευχαριστω πολυ.

  12. Υπεροχο και αγαπημενο!Καλη Ανασταση με υγεια σε ολο τον κοσμο.Τα φιλια μου απο την ωραια Καλυμνο!

  13. Εξαιρετικός μεζές κ για εμάς τους "ξενέρωτους" που δεν πίνουμε ούζο…..χαχα!! (πίνουμε όμως μπυρίτσα!) Ευχαριστούμε όχι μόνο για τη συνταγή αλλά κ για τα μυστικά κ tips που μας δίνεις! Φιλάκια, καλή Ανάσταση κ καλό Πάσχα! <3 .`*.`

  14. Αργυρώ μου υπέροχη συνταγή!!!Το φτιάχνω παρα πολυ συχνά και τρελενομαι!!!! Πεντανοστιμοοοο!!!!???????✌✌✌✌✌???????❤❤❤???

  15. Αργυρώ είναι τέλειες τις έχω φτιάξει Καλή Ανάσταση να χαίρεσαι την οικογένειά σου

  16. Τέλειο!!!!!
    Τι μου θύμησες.
    Η γιαγιά μου το έφτιαχνε επίσης τέλειο χωρίς όμως κρεμμυδι Και φινοκιο αλλά το τελείωνε στο φούρνο σε πυρίμαχο σκεύος.

  17. Ax Argiroula mou! Gia anastenagmous einai to piato sou! Ego to kano opos esi xoris ntomata alla vazo feta! Sta 8allasina den 3ero giati alla enena den mou aresi i nomata! 8a ftia3o tin sintagi auti! Den 3ero giati! Ego me ta kefalia kano zomo kai ton exo mesa sti katapsi3i! Midia saganaki xoris ntomata! Mas eixes di3i mia sintagi sto Proino antena! Midia kai garides ax ta latreuo! Otan ta tro se kapio estuatirio kai den mou aresi apla den to troo! H 8a trome nistima i 8a trome audies! Ap' ra xerakia otan er8o Ellada 8allasina 8a fao! Auti i "Nistisilmi magiritsa" 8a tin kano alla oxi to Megalo Savvato! Eisai 8ea agapimeni mou! Kali sinexia kai kalo apogeuma na exis! Filia polla! ???????????