Εύκολος μουσακάς “ψευτομουσακάς” | Αργυρώ Μπαρμπαρίγου


1
1 point



Κάντε τώρα SUBSCRIBE στο κανάλι! ?
Εύκολος και γρήγορος μουσακάς με προετοιμασία μόνο 15 λεπτά , αλλά πεντανόστιμος! Φτιάξτε το με τα ελάχιστα υλικά, χωρίς κόπο με ένα μόνο σκεύος και θα έχετε έναν μουσακά γεμάτο σε γεύση και αρώματα!??

Δείτε στο video την συνταγή με τον “ψευτομουσακά” και σας υπόσχομαι θα τρελαθείτε με το πόσο γρήγορα ετοιμάζεται και με το αποτέλεσμα!?

• Argiro Barbarigou • Εύκολος Μουσακάς • Ψευτομουσακάς

Συνταγή:

Συνταγές που τρώγονται! Βρες όλες τις συνταγές μου, από ένα καθημερινό φαγητό, μέχρι φανταστικές συνταγές για τραπέζι στη Νο.1 μαγειρική ιστοσελίδα! —

ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ OFFICIAL LINKS

Facebook:
Instagram:
Twitter:
Pinterest:
TikTok:
Papadakis Restaurant:
Papadakis Hotel:

**Argiro’s Recipes in English:

#argiro #argirobarbarigou #mousakas #pseutomousakas #eukolosmousakas

Βίντεο από το κανάλι Argiro Barbarigou


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

1
1 point

34 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Πρωτότυπος κ εύκολος ο "ψευτομουσακάς" σου…..όσο από νοστιμιά, φαντάζομαι…..ευχαριστούμε Αργυρούλα! Έξυπνη ιδέα να βράσουν τα λαχανικά με τον κιμά, (νόμιζα ότι θα τα βάλεις όπως είναι πάνω από τον κιμά στο ταψί) κ σκέτα τρώγονται – όπως είπες – με ρυζάκι ή μακαρόνια, φαντασία να υπάρχει! Δεν έκανες την επέμβαση στο λαιμό σου? "Βραχνή" άκουσα πάλι τη φωνή σου…..Σε φιλώ κ σου εύχομαι καλή εβδομάδα με υγεία! <3 .`**.`

  2. ΑΡΓΥΡΟΥΛΑΑΑΑΑ ΜΟΥ!!!!!!! ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΟΜΟΡΦΕΕΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΟΥΛΕΕΕΕΣ ΣΟΥ!!!!!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕΕΕ ΓΙΑ ΟΟΟΛΑΑ!!!!
    ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΟΛΙΤΗ
    ?????????????????????????

  3. Να εισαι καλα Αργυρουλα μου πολυ ωραιες εξαιρετικες ολες οι συναγες σου μας λυνεις τα χερια καθε φορα με τις εκπληκτικες και ευκολες συνταγες σου και αυτη ειναι μια απο αυτες Θα το κανω τον μουσακα οπωσδηποτε αυτη την εβδομαδα Φιλια Καλη εβδομαδα να εχεις ???❤️❤️❤️???

  4. ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΥΝΤΑΓΗ! ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΤΟΤΥΠΟ! ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΔΑ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙΣ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΑΤΟΠΙΤΑ ΜΑΝΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΡΠΑΣΤΗ! ΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΤΑΩ ΚΑΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ! ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ!

  5. Φαίνεται εύκολο Αργυρώ μου αν και έχω να κάνω πάνω από 20 χρονάκιαΑυτο θα θα το έλεγα της τεμπελιάς αν και η γεύση του γιαουρτιού λίγο με χαλάει

  6. Καλησπερα αγαπημενη!!!
    Γινεται να μην τηγανισω τα λαχανικα,και να τα βσλω να βρασουν μεσα στην σαλτσα με τον κιμα;αν ναι,μετα φανταζομαι ,οχι απο την αρχη του βρασιματος,στο περιπου ποτε να τα βαλω μαζι με τον κιμα να βρασουν;;;
    Ευχαριστω πολυ!!!???

  7. Ax Argiroula mou ti mas kanis! Mas ani3es tin ore3i! Ti fantastikos mousakas einai autos! Stin opsi miazi ontos me kanonikis mousakas! Pia einai i diametros tou tapsiou sou? To link gia tin sintagi sto site sou den anigi! Kali sinexia kai kalo sou apogeuma! Kali evdomada na exis! Filia polla! ???????

  8. Συνταγάρα και όπως πάντα , εύκολη αλλά και για μερακλήδες. Ο επαγγελματισμός σου ρέει άφθονος και χαίρομαι να σε βλέπω. Φιλιά από Περιστέρι. ❤️❤️???