Κοτόσουπα αυγολέμονο, θρεπτική, δυναμωτική και πεντανόστιμη της Αργυρώς | Αργυρώ Μπαρμπαρίγου




Κάντε τώρα SUBSCRIBE στο κανάλι!
?

Κλασική κοτόσουπα αυγολέμονο με όλα τα μυστικά της. Θρεπτική, δυναμωτική, πεντανόστιμη κοτόσουπα. Μόνο στο άκουσμά της, πάει το μυαλό μας στο χειμώνα και στο σπίτι της μαμάς. Πάμε να τη φτιάξουμε παρέα. Eγώ τη λατρεύω, εσείς;

00:00 Εισαγωγή
00:20 Εκτέλεση
13:28 Κοτόσουπα αυγολέμονο

Νέα Keep Cooking βίντεο! 🙂
Love! xoxo

• Argiro Barbarigou • Kotosoupa • Kotosoupa avgolemono • Αργυρω Μπαρμπαριγου

Δες τη συνταγή εδώ:

Υλικά Συνταγής

1 κοτόπουλο γύρω στα 1.700 γραμ.
1 καρότο
1 κρεμμύδι
1 κλωνάρι σέλερυ
Αλάτι
Φρεσκοτριμένο πιπέρι
1 φλ. ζυμαρικά μικρά (όπως το αλφαβητάρι)
1 κ.γ κορν φλάουρ
2 αυγά
2 λεμόνια

Εκτέλεση & όλα τα μυστικά αναλυτικά εδώ:

Δες περισσότερες συνταγές από την Ελληνική κουζίνα:

Συνταγές που τρώγονται! Βρες όλες τις συνταγές μου, από ένα καθημερινό φαγητό, μέχρι φανταστικές συνταγές για τραπέζι στη Νο.1 μαγειρική ιστοσελίδα! —

ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ OFFICIAL LINKS

Facebook:
Instagram:
Twitter:
Pinterest:
Papadakis Restaurant:
Papadakis Hotel:

**Argiro’s Recipes in English:

#αργυρωμπαρμπαριγου #kotosoupa #argiro #argirobarbarigou #kotosupaavgolemono #chickensoup

Βίντεο από το κανάλι Argiro Barbarigou


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

21 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Είσαι η μόνη Κυρία των Ελληνικών καναλιών που μπαίνεις στα σπίτια μας δημιουργικά με την θετική σου αύρα, την τσαχπινιά σου και την μαμαδίστικη κουζίνα σου. Να σε έχει ο Θεός καλά.

  2. Φαίνεται νοστιμότατη.Εγώ τρελαίνομαι για όλες τις σούπες αλλά δυστυχώς η υπόλοιπη οικογένεια δεν τις προτιμάει.Αλλά θα την φτιάξω οπωσδήποτε!

  3. ολα καλα με τα μαγειρεματα βοηθανε σε ολους να δοκιμαζουμε και αλλα πραγματα αλλες συνταγες αλλα στο τελος γιατι παντα θαυμαζεται αυτο που κανετε υπαρχει περιπτωση να πειτε δεν ειναι καλο μην το κανετε αυτο εμεις θελουμε να βλεπουμε συνταγες .και τις περισσοτερες φορες υπερβαλετε συγνωμη που το λεω αλλα στα δικα μου ματια δεν μου αρεσει. ταπεινα και καλοπροαιρετα.

  4. Για πιο λόγο το εμβαπτιζεις στο μπολ με το νερό;Τι πετυχαίνεις με αυτό τον τρόπο; Γιατί δεν αφήνεις την θερμότητα να κάνει την απολύμανση;

  5. Ερωτηση στον 'πιο αδυναμο κρικο' Πιο το επαγγελμα της Αργυρως Μπαρμπαριγου? που παρουσιαζει ο Τρυφωνος. Απαντηση παικτη: Συγγραφέας! Μα δεν ξερει οτι η Αργυρω ειναι σεφ?!!!! Απαραδεκτο!

  6. Αργυρό μου κοπέλα μου γλυκιά τι ωραία υλικά τι ωραία κοτόσουπα είναι αυτή! Μπράβο καρδούλα μου θα την κάνω και θα την τρώω στην υγεία σου! Μου άρεσε πάρα πολύ! Φιλιά πολλά ψυχούλα μου!