Μπάμιες στο φούρνο από την Αργυρώ | Αργυρώ Μπαρμπαρίγου


1
1 point



Κάντε τώρα SUBSCRIBE στο κανάλι! ?

Μπάμιες κοκκινιστές στο φούρνο της Αργυρώς! Σήμερα ετοιμάζω για εσάς την συνταγή μου για το πιο νόστιμο πιάτο της ελληνικής κουζίνας, μπάμιες με ντομάτα στον φούρνο σας!? Μπορείτε να την φτιάξετε και με φρέσκες και με κατεψυγμένες μπάμιες! Δοκιμάστε την και θα με θυμηθείτε!

Δείτε το video και περιμένω τα σχόλια σας!??

• Argiro Barbarigou • Mpamies sto fourno • Μπάμιες Αργυρώ

Συνταγή:

Συνταγές που τρώγονται! Βρες όλες τις συνταγές μου, από ένα καθημερινό φαγητό, μέχρι φανταστικές συνταγές για τραπέζι στη Νο.1 μαγειρική ιστοσελίδα! —

ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ OFFICIAL LINKS

Facebook:
Instagram:
Twitter:
Pinterest:
Papadakis Restaurant:
Papadakis Hotel:

**Argiro’s Recipes in English:

#argiro #argirobarbarigou #ΜπαμιεςΑργυρω

Βίντεο από το κανάλι Argiro Barbarigou


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

1
1 point

31 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Αυτό ήθελα να δω ,φαγητά φούρνου. Λαχανικά φούρνου. Στον φούρνο τα θέλω ,για ευκολία.Η μητέρα μου τα θέλει στην κατσαρόλα όλα. Φυσικά με κουράζει με τις ιδιοτροπίες της. Από εδώ και πέρα μόνο στο φούρνο θα ψήνω Αργυρώ, περιμένω συνταγές και άλλες. Φιλια

  2. Τρελαινομαι Αργυρουλα για μπάντες… αλλά τις κάνω κλασικά στην κατσαρόλα….στον φούρνο δεν έχω κανει μπάμιες ποτέ…. φαίνονται όμως τέλειες….????

  3. Οι μπαμιες ειναι υπεροχες, απο ολα τα λαδερα ειναι το αγαπημενο μου!!! Τις κανουμε κι εμεις στο φουρνο, αλλα θα δοκιμασω και τη δικη σου συνταγη!!!!

  4. Για εμένα η Αργυρώ είναι η χρυσαφένια μου νότα στα πιο ωραία τραπέζια της οικογένειας μου!!!????Γι'αυτό και σε αγαπώ???????? γλυκειά μου χρυσαφένια!!

  5. Εγώ σοτάρω τις μπάμιες σε λάδι και μετά ρίχνω ξύδι και ούτε λιώνουν ούτε σαλιώνουνε

  6. Καλησπέρα Αργυρώ μας εγώ είμαι στην κατηγορία αυτών που δεν τρώνε τις μπάμιες θα φτιάξω λοιπόν την συνταγή για να δοκιμάσω και ελπίζω να αλλάξω γνώμη ??

  7. Ego to video to eida mono gia esena Argiroula mou! Den mou aresoun ka8olou oi mpamies! Eisai polli omorfa ntimeni! Kali sinexia kai kalo sou apogeuma! Kalo mina na exis! Filia polla!???????

  8. Καλο μήνα αργυρουλα μου είναι τέλειο μου αρέσει αλλά το έχω κάνει μόνο στην κατσαρόλα θα το δοκιμάσω και στων φούρνο φιλάκια πολλά φωφω ?????

  9. Καλημέρα!!!!καλομηνα στην Εθνική μας μαγείρισσα!!!!!!!τις φτιάχνω έτσι όπως εσείς!!!!όπως και άλλες συνταγές σας…ο γιος μου έφαγε φασολάδα ξέρετε πως εφτιαξα την άσπρη φασολάδα σας…το έφαγε όλο!!!!!

  10. Μου αρεσουν η μπάμιες έχω αλλεργία κνίδωση δεν κανει ούτε σάλτσες ντομάτες είναι φοβερό εαν θα τις φάω αλλεργικο σοκ ζηλεύω τι να κάνω η υγεια η μπάμιες

  11. 40 χρόνια νοικοκυρά κι ακόμα μαθαίνω!! Αργυρώ μου σε ευχαριστώ Πολύ!! Αρέσουν στον σύζυγό μου!!! Ε, και σε μένα!!????❤❤❤❤