ΑΥΓΟΦΕΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΓΑΝΙ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙΑ ΕΤΟΙΜΕΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ




Υλικά για 6 ΑΥΓΟΦΕΤΕΣ
6 φέτες ψωμί
4 φρέσκα αυγά
μία τσιμπια αλάτι
(λίγο τυρί τριμμένο αν θέλετε)
ψήσιμο σέ προθερμασμενο φούρνο στους 200 βαθμούς κελσίου εστία πάνω κάτω για 12 λεπτά ανάλογα τον φούρνο σας

Βίντεο από το κανάλι Golfo in the kitchen Γκόλφω Νικολού


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

23 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Παρά πολύ ωραίες, την επόμενη φορά θα τις φτιάξω έτσι. Ευχαριστούμε πολύ για τις ωραίες συνταγές σας. ??????

  2. Δεν είχα σκεφτεί να τις ψήσω στο φούρνο…..πολύ πιο υγιεινές γίνονται έτσι! Εγώ βάζω κ γάλα μέσα στα αυγά…..<3 ** **

  3. Πάρα πολύ ωραία ιδέα στο φούρνο!!! τι μου θύμησες τώρα Γκόλφω μου! Όταν ήμουνα μικρή μου τις έφερνε η μαμά μου στο διάλειμμα στο σχολείο! να είσαι καλά Γκόλφω μου, μπράβο, καλή συνέχεια ???

  4. Πολυ ωραια ιδεα Κυρια Γκολφω Γιατι τα εγγονακια μου θελουν να τους φριγανιζω στο γκριλ της φετουλες το χειμωνα τους τα κανω στο τζακι τωρα το κανω μερικες φορες στο τηγανι Αυριο που θα ερθουν θατο κανω οπως εσεις ευχαριστουμε πολυ Οσο ζεις μαθαινεις οπως λενε φιλια πολλα??????????????????

  5. Εξαιρετικά φανταστική ιδέα μπράβο κ. Γκόλφω…..σίγουρα θα την αγαπήσει η οικογένεια να είστε καλά… ευχαριστώ πολυ

  6. Καλημέραααα!!!!! Γκόλφω γλυκιά διαδικτυακή φίλη μας εγώ τις κάνω και στην τοστιέρα βάζοντας τις ανάμεσα σε αντικολλητικη λαδόκολλα. Από πανω βάζουμε μέλι? ή τυρί τριμμένο.. Ανάλογα τις ορέξεις μας. ?????

  7. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑ ΓΚΟΛΦΩ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Η ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΨΗΤΕΣ ΑΥΓΟΦΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΆ ΠΛΗΚΤΙΚΗ!ΕΙΜΑΙ 55 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΤΑ 16 ΗΜΟΥΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΦΤΙΑΧΝΑΜΕ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 26 ΚΑΙ 23.ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΟΥ ΘΑ ΞΕΤΡΕΛΑΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ.?????

  8. Τελειες φαινονται, ποτε δεν θα σκεπτομουν να τις φτιαξω με αυτον τον τροπο, χαρηκα πολυ με αυτην την προταση σας και φυσικα θα τις δοκιμασω. Συγχαρητηρια !!!!! Χθες εφτιαξα το παντεσπανι της ευκολης τουρτας και εγινε τελειο, σημερα θα το σιροπιασω και θα φτιαξω την κρεμα και λεω να βαλω 200γρ κουβερτουρα και οτι γινει διοτι εχω κουβερτουρα στο σπιτι και δεν ξερω ποσα γραμμαρια ειναι η μια πλακα Γιωτης. Καλο Σαββατοκυριακο.

  9. Μια φανταστική αλάδωτη λιχουδιά, για όλη την οικογένεια, όταν μαζεύονται γύρω από το τραπέζι, τα πρωινά του Σαββατοκύριακο και όχι μόνο! Σε ευχαριστούμε πολύ Γκόλφω μου! Καλή σου ημέρα!!!