Γιουβαρλάκια αυγολέμονο | Αργυρώ Μπαρμπαρίγου




Κάντε τώρα SUBSCRIBE στο κανάλι! ?

Γιουβαρλάκια σπιτικά και ακαταμάχητα!
Η πιο ωραία συνταγή για γιουβαρλάκια με σούπα κρέμα!
Φτιάξε αυτή την εύκολη συνταγή για γιουβαρλάκια αυγολέμονο & απόλαυσέ την τις κρύες ημέρες του χειμώνα! Είναι από τις αγαπημένες συνταγές της μαμάς!
Θα τη λατρέψεις από την πρώτη μπουκιά! Το comfort food στα καλύτερά του!

• Argiro Barbarigou • Γιουβαρλάκια • Γιουβαρλάκια αυγολέμονο

Συνταγή:

Συνταγές που τρώγονται! Βρες όλες τις συνταγές μου, από ένα καθημερινό φαγητό, μέχρι φανταστικές συνταγές για τραπέζι στη Νο.1 μαγειρική ιστοσελίδα! —

ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ OFFICIAL LINKS

Facebook:
Instagram:
Twitter:
Pinterest:
TikTok:
Papadakis Restaurant:
Papadakis Hotel:

**Argiro’s Recipes in English:

#argiro #argirobarbarigou #giouvarlakia #giouvarlakiaavgolemono #giouvarlakiaargiro

Βίντεο από το κανάλι Argiro Barbarigou


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

22 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Αργυρω μου , που είσαι. Δεν σε βλέπουμε πια και μας λείπεις. Κάνε τα μαγικα σου για να σε δουμε πάλι. Καλή χρονιά. Γλυκιά μας.

  2. Αργυρώ μου δεν έχω κάτι να πω , απλά είσαι η καλυτερη!!! Οι συνταγές σου ειναι τελειες , πεντανοστιμες , είσαι απίστευτη!! Μπράβο, γειά στα χέρια σου! Φιλια Πολλά , καλο βράδυ ????

  3. Τα καλύτερα γιουβαρλάκια πάντα τα φτιαχνω και δεν μένει ούτε σταγόνα!!!απιθανα!!!!αργυρω μου μοναδική!!αγαπημενη μου σε ευχαριστουμε για όλες τις ωραίες συνταγές σου

  4. Τελεια τα γιουβαρλακια σου εγω θα την ονομαζα γιουβαρλοχορτοσουπα τοσο πλουσια που την εφτιαξες, θα την τιμησω δεοντως, συγχαρητηρια Αργυρω μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. Αργυρούλα μου σήμερα τα έφτιαξα. Κάνω την εκδοχή με τα λαχανικά που δείχνεις, πεντανόστιμα. Πέρυσι την ανακάλυψα στο σάιτ. Μπράβο, τέλεια συνταγή.!!!!??♥️?

  6. Ότι και να φτιάξεις Αργυρώ μας θα είναι εκπληκτικό!!!Υπέροχα τα γιουβαρλάκια ,ζεστή σουπίτσα ότι πρέπει τώρα με τα κρύα !!Τα φιλιά μου