Κέικ Red Velvet της Αργυρώς | Αργυρώ Μπαρμπαρίγου


1
1 point



Κάντε τώρα SUBSCRIBE στο κανάλι!
?

Αυθεντική συνταγή red velvet cake από τον αμερικάνικο νότο. Αυτή η τούρτα red velvet είναι τόσο αφράτη και ζουμερή με όση υγρασία πρέπει να έχει το παντεσπάνι και με κρέμα τυριού μοναδική. Δοκιμάστε το όλοι!!

00:00 Εισαγωγή
00:16 Εκτέλεση
01:57 Κέικ Red Velvet
02:10 Yλικά για το Red Velvet

Νέα Keep Cooking βίντεο! 🙂
Love! xoxo

• Argiro Barbarigou • Cake • Red Velvet Cake • Αργυρω Μπαρμπαριγου

Συνταγή:

Υλικά Συνταγής

Στερεά υλικά

2 ½ φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.σ. κακάο άγλυκο
1 κ.γλ. σόδα μαγειρική
1 κ.γλ. αλάτι
2 φλ. ζάχαρη

Υγρά υλικά

2 μεγάλα αβγά
1 ½ φλ. ηλιέλαιο
1 φλ. ξινόγαλα
1 κ.σ. ξίδι
1 κ.γλ. υγρή βανίλια
4 κ.σ. υγρό κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής (ή 30 γραμ. χρώμα σε μορφή ζελέ ή 1 κ.γλ. χρώμα σε σκόνη)

Για την επικάλυψη και το μοντάρισμα (cream cheese frosting)

125 γραμ. τυρί κρέμα (μαλακό σε θερμ. δωμ.)
125 γραμ. βούτυρο (μαλακό σε θερμ. δωμ.)
Λίγη βανίλια
3 φλ. άχνη ζάχαρη
Καρούλια λευκής σοκολάτας
Σπασμένες κόκκινες καραμέλες

Εκτέλεση & όλα τα μυστικά αναλυτικά εδώ:

Δες περισσότερες συνταγές για γλυκά:

Συνταγές που τρώγονται! Βρες όλες τις συνταγές μου, από ένα καθημερινό φαγητό, μέχρι φανταστικές συνταγές για τραπέζι στη Νο.1 μαγειρική ιστοσελίδα! —

ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ OFFICIAL LINKS

Facebook:
Instagram:
Twitter:
Pinterest:
Papadakis Restaurant:
Papadakis Hotel:

**Argiro’s Recipes in English:

#αργυρωμπαρμπαριγου #redvelvetcake #argiro #argirobarbarigou

Βίντεο από το κανάλι Argiro Barbarigou


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

1
1 point

20 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Μπήκα στα σχόλιά σας και ένα έχω να σας πω.
    Με έχετε σκλαβώσει με τα λόγια σας και την ζεστασιά σας! Όσοι από εσάς έχετε απορίες σας περιμένω στο info@argrio.gr για να σας τις λύσω!
    Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μου δείχνετε!

  2. Αργυρό μου να φτιάξεις σοκολατένια καπκεικς ΧΩΡΙΣ κρέμα γάλακτος. Με λίγα και απλά υλικά. Είμαι σίγουρη πως η δικιά σου συνταγή θα βγεί ΤΕΛΕΙΑΑΑ.❤❤❤??????

  3. Καλησπέρα σας
    Δυο άλλες λεπτομέρειες που θα ήθελα να μάθω είναι οι εξής, πρέπει ν' αλείψουμε με σιρόπι το παντεσπάνι πριν το σκεπάσουμε με την κρέμα, όπως θα κάναμε και με μια τούρτα, ή δεν χρειάζεται επειδή οι επιφάνειες είναι υγρές απο μόνες τους; Δεύτερον, ο φούρνος μου δεν είναι αρκετά μεγάλος ωστε να χωρέσει και τα 2 τσέρκια οπότε αναγκαστηκά θα τα βάλω ένα κάθε φορά, αυτό τι επιπτώσεις θα έχει για το γλυκό (πχ θα σκληρύνει το παντεσπάνι);
    Σας ευχαριστώ

  4. Καλησπέρα σας
    Θα ήθελα να ρωτήσω δυο πράγματα, πρώτον αρχικά βάζουμε υγρή βανίλια και μετά, στην κρέμα βάζουμε μια αμπούλα βανιλίνης ή και τις 2 φορές υγρή βανίλια; Δεύτερον, αφού τελειώσουμε το γλυκό, πόσες ώρες θέλει στο ψυγείο μέχρι να είναι έτοιμο για σερβίρισμα;
    Σας ευχαριστώ

  5. Θα το φτιάξω οπωσδήποτε. Μπορείτε να μας πείτε το χρωμα ποιας εταιρείας είναι; Ευχαριστώ

  6. Καλησπέρα ❤️ οι συνταγές σας είναι υπέροχες σας λατρεύω , αλλά μ αυτό το γλυκό είχα ένα πρόβλημα μου έκοψε εκεί που το χτύπαγα με το μίξερ το βούτυρο και Φιλαδέλφεια μόλις έβαλα την άχνη έκοψε δυο φορές το έπαθα και πέταξα την κρέμα γιατί ; Ενώ όλα τα έκανα έτσι όπως τα λέτε .

  7. Αν διαθέτω μόνο ένα στρογγυλό ταψί τι θα μου προτείνατε να κάνω?Να βάλω όλο το μείγμα με τη μια?ή να το χωρίσω σε δύο δόσεις ψήνοντας τη μια κάθε φορά και βάζοντας αυτή που έχει μείνει στο ψυγείο να περιμένει η άλλη(η διάμετρος του ταψιού που έχω είναι παραπάνω από εικοσιδύο εκατοστά)?Επίσης αν έχω το χρώμα σε σκόνη θα το ανακατέψω με τα στερεά υλικά αυτή τη φορά?

  8. καλησπέρα η συνταγή σου είναι φανταστική, βέβαια έκανα 3πλη τη δόση της κρέμας. Παρατήρησα όμως ότι το λάδι ήταν αρκετό και μου βγήκε πολύ, πάρα πολύ λαδερό το κεικ. Να βάλω 1 κούπα την επόμενη φορά? Ευχαριστώ πάντα επιτυχίες!

  9. Να ρωτήσω έχω ένα τσέρκι αν δεν μοιράσω το υλικο θα ψηθεί?Εκτός από ξινόγαλο μπορώ να χρησιμοποιήσω σκέτο γάλα?Ευχαριστώ πολύ !

  10. Δύο φορές προσπάθησα Αλλά δεν μου πέτυχε έγινε τόσο αφράτο το παντεσπάνι που δεν μπορώ να το σηκώσω διαλυετε ??ακολούθησα κατά γράμμα την συνταγή..κ πολύ λαδι νομίζω βγάζει..

  11. Αργυρό μου σ´αγαπω!!!εισαι ο λόγος που έχω πάρει άριστα από παιδιά και φίλους!!!!ολες οι συνταγές σου είναι τέλειες!ειμαι φαν του σάιτ σου σε φιλώ από Σαλαμινα !!!!