Κορμός μωσαϊκό με κουραμπιέδες | Αργυρώ Μπαρμπαρίγου




Κάντε τώρα SUBSCRIBE στο κανάλι! ?

Κορμός μωσαϊκό με κουραμπιέδες ?
Λατρεύεις τον κορμό μωσαϊκό σοκολάτας και σου έμειναν λίγοι κουραμπιέδες; Φτιάξε αυτό το θεϊκό σαλάμι σοκολάτας και θα με θυμηθείς! Μπορείς να το φτιάξεις και με μελομακάρονα, μπισκότα ή και κουλουράκια ?

• Argiro Barbarigou • Κορμός μωσαϊκό • Κορμός με κουραμπιέδες

Συνταγή:

Συνταγές που τρώγονται! Βρες όλες τις συνταγές μου, από ένα καθημερινό φαγητό, μέχρι φανταστικές συνταγές για τραπέζι στη Νο.1 μαγειρική ιστοσελίδα! —

ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ OFFICIAL LINKS

Facebook:
Instagram:
Twitter:
Pinterest:
TikTok:
Papadakis Restaurant:
Papadakis Hotel:

**Argiro’s Recipes in English:

#argiro #argirobarbarigou #kormosmosaiko #kormosmekourabiedes #leftovers

Βίντεο από το κανάλι Argiro Barbarigou


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

15 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Απίθανη συνταγή!!! Ευχαριστούμε πολύ πολύ και καλή χρονιά με υγεία!!! Έχω απειρα φυστικακια Αιγινης κ δεν ήξερα τι να κάνω!
    ❤️

  2. Φανταστική συνταγή!??Αν δεν έχουμε κουραμπιέδες γίνεται κ με μπισκότα βουτύρου? (δεν γράφεις κάτι τέτοιο στη συνταγή….οπότε μάλλον την ξεχνάμε!?)

  3. Καλημέρα Αργυρώ μου! Ο κορμός σου είναι πολύ ωραίος,ειναι ακόμα καλύτερος με τους κουραμπιέδες!!!Θα τον φτιάξω οπωσδήποτε. Σε ευχαριστούμε για όλες τις υπέροχες συνταγές!!! Φιλιά Πολλά ???

  4. Θεϊκός… Μαγικος κορμός… Πόσο ευφανταστη είσαστε για να χρησιμοποιήσετε τα γλυκά των Χριστουγέννων.. τόσο αξιόλογα ώστε να μεταμορφωθουν σε εκπληκτικά γλυκά;;;;; Εισαστε απιστευτη???????????????