Μαγειρεύοντας για τον πατέρα -Ψαρονεφρι και Λουκανικοπιτες


-1
-1 points



Φτιάχνουμε εύκολα Λουκανικοπιτες γεμιστές και Τηγανιά θεϊκή ψαρονέφρι

Βίντεο από το κανάλι Golfo in the kitchen Γκόλφω Νικολού


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

-1
-1 points

32 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Γκόλφω μου λατρεμένη????? ήσουν υπέροχη❤️???❤️!!!! Συγχαρητήρια για το πρώτο σου live??????!!! Δεν κατάφερα να συνδεθώ ζωντανά δυστυχώς, γιατί δεν ήμουν στο σπίτι, είδα το βίντεο όμως τώρα!!!! Οι συνταγές που μας έδειξες ήταν εκπληκτικές? ✨?✨και πολύ εντυπωσιακές?!!!! Και τόσο εύκολες και πεντανοστιμες?!!!!Σευχαριστουμε πάρα πολύ που μας άνοιξες το σπίτι? σου και μας μαθαίνεις τόσα πολλά, ειδικά εγώ που τώρα μπαίνω στο πνεύμα της κουζίνας χαίρομαι??? τόσο πολύ που μας τα δειχνεις όλα βήμα βήμα και μας τα εξηγείς τόσο ωραία???!!! Θα ήθελα να μας δείξεις την μαριναδα για το ψαρονεφι, μου άρεσε πάρα πολύ δεν ήξερα καν για το χυμό πορτοκαλιού!!!! Επίσης έφτιαξα την τούρτα? για τον μπαμπά μου και χάρηκε?? τόσο πολύ με την γλυκιά εκπληξη που του έκανα, χάρη σε σένα ….!!! ??? Από δύο κομμάτια έφαγαν όλοι… Δεν έμεινε τίποτα!!!!! Εύχομαι να είσαι πάντα καλά??? και πάντα τόσο δημιουργική ??️και να σε θαυμάσουμε σε πολλά μοναδικά live ακόμα??? !!!! Φιλάκια πολλά πολλά ?????????σου στέλνω από την όμορφη Εδεσσα με τους καταρράκτες?️!!!!

  2. Πολύ ωραιες συνταγές και Μπραβο σου !
    Συμφωνώ πως πρέπει να είμαστε όλοι ταπεινοί , επαγγελματίες του χώρου αλλά και ερασιτέχνες ….
    Όμως , είναι γνωστό και ισχύει για όλους ανεξαιρέτως , οτι οπως στην τέχνη γενικότερα , έτσι και στη μαγειρική τέχνη , όλοι «δανειζόμαστε» ιδέες απο διάφορες πηγές , προσθέτοντας το μεράκι ή και την εμπειρία μας κάποιες φορές και αυτή είναι η ομορφιά της δημιουργίας και της εξέλιξης !

  3. Εάν δεν έχετε βγάλει βιβλίο νομίζω ότι θα ήταν καλή ιδέα να το κάνετε. Επίσης θα ήθελα να μου πείτε τι είδος είναι το τηγάνι σας (κεραμικό, εμαγιέ) για να πάρω κι εγώ ένα. Τέλειες οι συνταγές και το κόλπο για το τσιγάρισμα δεν το συζητάμε

  4. Η 2 συνταγές ειναι τέλειες φανταστικές .1. Μόνο θα ήθελα να μας πεις ποιο αναλυτικά την μαριναδα.2.Της πατάτες που ψησατε,τι βάλατε? 3.Τα λουκανοπιτακια πως τα κάνατε. 4. Το λάδι που έμεινε απ'το τιγανι, τι άλλο βάλατε στο μπουκάλι και το χτυπησατε, αυτό δεν μας το δείξατε. 5.Την πιατέλα που βάλατε όλα τα καλούδια, και μου άρεσε πάρα πολύ, επειδή είναι περίεργη, από που την πειράτε? Βεβεα τα εξηγείσατε όλα στο βίντεο, αλλά τα είπατε πολύ γρήγορα, και δεν καταλάβαμε πολύ καλά, αυτά που είπατε. Παντός αυτά που φτιάξατε ήταν εξεσια. Απο που είσαστε εάν επιτεπεται? Θέλω να σας δω από κοντά, κάποια στιγμή. Να είσαστε πάντα καλά, και πάντα χαρές να έχουμε. Σας λατρεύω. Ευχαριστώ. ✍️??????????????????????????????????????????

  5. Γκόλφω μου, όλες τέλειες οι συνταγές σου.Σε παρακολουθώ.Μπραβο σου, και σε επόμενες συνταγές σου ,φτιάξε και πιτουλα . Τώρα το καλοκαίρι έχουμε πολλά φρέσκα λαχανικά και φρούτα.Ευχαριστω πολύ.

  6. Ευχαριστούμε κ.Γκολφω!!! Για άλλη μια φορά ωραίες,εύκολες, κατανοητές αλλά & πρωτότυπες συνταγές!!! Μπράβο!!!???

  7. You are Wonderful Golfo…This recipe will be on my table tomorrow….From Sydney Australia we follow you everyday. You have enriched our knowledge with food and taste…Thank you.

  8. Καλημέρα από Νίκη Γκόλφω. Πολύ. Ωραία. Τα. Ποτάμια..με. Τα λουκάνικα. Πρότυπα …μπράβο. Είσαι…καλη

  9. Καλημερα και καλη εβδομαδα!!! Καλη μου Γκολφω εξαιρετικες οι συνταγες σου, ολες τελειες, μπραβο γεια στα χερια σου!!!! Θα τα καταφερεις με τα λαιβ, καθε αρχη και δυσκολη!!! Εγω δεν μπορεσα να συνδεθω!!! Να εισαι παντα καλα!!! Καλη συνεχεια στην ημερα σου!!!! Πολλα φιλια!!! ???????

  10. Καλήμερα αγαπητή μου κυρία Γκολφω πολύ ωραίες συνταγές σας ακολουθώ. Να συνεχίζεται να μας δείχνετε όμορφες συνταγές. Τα φιλιά μου ?????

  11. Νόστιμες,κατανοητές,γρήγορες και με υλικά που βρίσκουμε παντού οι συνταγές σας. Ευχαριστούμε πολύ καλό βράδυ να έχετε !

  12. συγγνωμη για τα οποια λαθη αλλα ηταν το πρωτο μου live video.Δυστυχως δεν ειχα ενεργοποιησει τα ζωντανα σχολια.
    Ομως μπορειτε ακομα και τωρα να στελνετε τα μηνυματα σας και θα απαντηθουν ολα.Σας ευχαριστω και ετοιμαζομαστε για το επομενο live.