Μελομακάρονα της Αργυρώς | Αργυρώ Μπαρμπαρίγου


Κάντε τώρα SUBSCRIBE στο κανάλι! ?
Για περισσότερα Γλυκά της Αργυρώς δείτε εδώ:
Η καλύτερη συνταγή για τα αγαπημένα μας μελομακάρονα έρχεται από την Αργυρώ! Φανταστικά μελομακάρονα που θα τρελάνουν μικρούς και μεγάλους με την γεύση και το άρωμα τους!?? Είναι το γλύκισμα που δεν πρέπει να λείπει τα Χριστούγεννα από το τραπέζι σας και η Αργυρώ σας δείχνει πως να φτιάξετε εύκολα τα δικά σας!?

Δείτε το video με την συνταγή και δοκιμάστε την!
• Argiro Barbarigou • Μελομακάρονα • Μελομακάρονα Της Αργυρώς

Συνταγή:

Συνταγές που τρώγονται! Βρες όλες τις συνταγές μου, από ένα καθημερινό φαγητό, μέχρι φανταστικές συνταγές για τραπέζι στη Νο.1 μαγειρική ιστοσελίδα! —

ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ OFFICIAL LINKS

Facebook:
Instagram:
Twitter:
Pinterest:
TikTok:
Papadakis Restaurant:
Papadakis Hotel:

**Argiro’s Recipes in English:

#argiro #argirobarbarigou #Μελομακαρονα #ΜελομακαροναΤηςΑργυρως

Βίντεο από το κανάλι Argiro Barbarigou


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

37 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Νόστιμα φαίνονται, μου άρεσε πολύ η ζύμη την ώρα που τα έπλαθε η κοπέλα…..ευχαριστούμε για τη συνταγή….κ του χρόνου με υγεία!! Λύσε μου δυο απορίες βρε Αργυρώ μου. 1) Το μέλι δεν λένε ότι δεν κάνει να το βράσουμε? (γιατί δεν το έβαλες στο τέλος, αφού βγάλουμε την κατσαρόλα από το "μάτι"…..θα λιώσει ούτως ή άλλως) 2) Σχεδόν σε όλες τις συνταγές που έχω δει, βάζουν καυτά τα μελομακάρονα (μόλις βγουν) στο κρύο σιρόπι. Τι διαφορά κάνει αυτό στο μέλωμα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Φιλιά, καλό βράδυ! <3 ** * **

  2. Τα πιο ωραία μελομακάρονα, μπράβο Αργυρώ μου.Οικογενειακως κάθε χρόνο κάνουμε πάντα τη συνταγή σου.Μια ερώτηση έχω:Για να μην αφριζει το μέλι μπορώ να το προσθέτω μόλις αποσύρω τη κατσαρόλα?

  3. Καλησπέρα Αργυρώ μου τα μελομακάρονα σου είναι εγγύηση
    Δεν τα αλλάζω..και του χρόνου με υγεία με την οικογένειά σου.καλες γιορτές..καλό βραδυ?⛄?

  4. Τα εφτιαξα χτες,,, ειναι υπεροχα… Να εισαι καλα Αργυρω μου… Σ`αγαπαμε πολυ… Καλες γιορτες να εχεις xxx

  5. Αργυρώ μου πέρυσι έκανα πρώτη φορά τη συνταγή σου για τα μελομακάρονα και ηταν φανταστικά! Φέτος εννοείται θα κάνω την ίδια πάλι!! Σε ευχαριστούμε ?

  6. Καλησπέρα στην εθνική μας μαγείρισσα!!!!!!Περιμένω να πάει 15δεκεμβρη….Να φτιάξω τους ανεπανάληπτους κουραμπιέδες…τα εκπληκτικά μελομακάρονα…και τις εξαιρετικές δίπλες σας!!!!καλες γιορτές!!!!

  7. Τα πιο νόστιμα τα πιο ωραια!!!!!δεν μπορείς να φτιάξεις μόνο μια δόση θέλεις πολλές!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  8. Πραγματικά πιο νόστιμα και τραγανά δεν υπάρχουν..είναι σιροπιασμενα τόσο όσο..τρως μελομακάρονα όχι άμμο..μπράβο βασίλισσα της καρδιάς μας..σ αγαπάμε Αργυρω ❤

  9. Polli ore ta melomakarona sou Argiroula mou! Perimeno tis iperoxes sintages sou ne anipomonisia! Kali sinexia kai kalo sou apogeuma! Kali sinexia kai kalo mina na exis panta me igia! Fillia polla! ???????☃️❄️

  10. Μπραβο Αργυρουλα μου Εξαιρετικη συνταγη Παρα πολυ ευκολα τα.μελομακαρονα και πολυ νοστιμα θα τα κανω για τις γιορτες Φιλια Καλη ημερα να εχεις ????❤️??

  11. Μπραβο αργυρουλα μου οπως παντα τελεια συνταγη τελεια μελομακαρονα! Καλες γιορτες καρδουλα μου με πολυ υγεια και επιτυχιες παντα! Σε φιλω!