Μελομακάρονα Live και μυστικά της Αργυρώς | Αργυρώ Μπαρμπαρίγου




Κάντε τώρα SUBSCRIBE στο κανάλι!
?

Έφτασε επιτέλους η ώρα να φτιάξουμε μαζί μελομακάρονα, όπως κάθε χρόνο! Σήμερα θα σου αποκαλύψω όλα τα μυστικά για τέλεια και αφράτα μελομακάρονα, που θα χρειαστείς μόνο 5 λεπτά, για να τα δημιουργήσεις! Φτιάξε αυτή την εκπληκτική συνταγή για μελομακάρονα, που θα κρατήσεις για μια ζωή και πες μου στα σχόλια τις εντυπώσεις σου!

00:00 Εισαγωγή
01:03 Εκτέλεση

Νέα Keep Cooking βίντεο! 🙂
Love! xoxo

Συνταγή:

• Argiro Barbarigou • Melomakarona • Μελομακάρονα live • Αργυρω Μπαρμπαριγου

Υλικά Συνταγής

240 γραμ. ηλιέλαιο ή καλαμποκέλαιο
240 γραμ. ελαιόλαδο ελαφρύ
50 γραμ. κονιάκ
160 γραμ. χυμός φρέσκο πορτοκάλι
1 κ.γλ. κοφτό σόδα μαγειρικής
200 γραμ. ψιλή κρυσταλλική ζάχαρη
1 κοφτό κ.γλ. γαρύφαλλο
2 κοφτά κ.γλ. κανέλα
Ξύσμα από 2 πορτοκάλια ακέρωτα
900 γραμ. αλεύρι γ.ο.χ
2 κοφτά κ.γλ. μπέικιν πάουντερ

Για το σιρόπι

400 γραμ. ζάχαρη
400 γραμ. νερό
400 γραμ. μέλι θυμαρίσιο
½ λεμόνι (ακέρωτο)
Αλεσμένο φυστίκι Αιγίνης ή καρύδι

Εκτέλεση & όλα τα μυστικά αναλυτικά εδώ:

Δείτε περισσότερες Χριστουγεννιάτικες Συνταγές:

Συνταγές που τρώγονται! Βρες όλες τις συνταγές μου, από ένα καθημερινό φαγητό, μέχρι φανταστικές συνταγές για τραπέζι στη Νο.1 μαγειρική ιστοσελίδα! —

ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ OFFICIAL LINKS

Facebook:
Instagram:
Twitter:
Pinterest:
Papadakis Restaurant:
Papadakis Hotel:

**Argiro’s Recipes in English:

#αργυρωμπαρμπαριγου #melomakarona #argiro #argirobarbarigou

Βίντεο από το κανάλι Argiro Barbarigou


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

44 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ευχαριστώ πολύ για τη συνταγή.
    Τα δικά σου στο τέλος είναι πολύ πιο μαύρα από τα δικά μου…
    Αλλά όταν βγήκαν από το φούρνο ήτανε ίδιο χρώμα με τα δικά σου.
    Μετά όμως που τα πέρασα από το σιρόπι, δεν γίνανε μαύρα…

  2. Χρόνια πολλά, καλή ευλογημένη χρονιά Αργυρώ μου. ???
    Πολύ ωραία η συνταγή σου, σε ευχαριστώ για τα μυστικά σου που μοιράζεσαι μαζί μας σε όλες σου τις συνταγές!!
    Φιλάκια από Κύπρο???

  3. Αργυρω μου χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχουμε με υγεία πάνω από όλα ???Τα μελομακάρονα αυτά, τα έφτιαξα 2 φορές… Καταπληκτική συνταγή… Πήρα άριστα.. Ευχαριστώ πολύ ???

  4. ΜΠΡΑΒΟ ΑΡΓΥΡΩ ΜΟΥ! ΤΕΛΕΙΕΣ ΟΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΚΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΟΥ ΕΠΙΣΗΣ! ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ! ΚΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΦΟΒΟΜΟΥΝ! ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΕΛΕΙΑ! ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ! ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ! ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ! ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ!

  5. Καλημέρα σας από Βρυξέλλες!Κάναμε τη συνταγή σας και πραγματικά ηταν υπέροχα!Αυτό που με βοήθησε πολύ ήταν τα μυστικά, να το πω έτσι , τα οποία έκαναν τη διαφορά…Σας ευχαριστούμε και να έχετε μια ήρεμη, δημιουργική και με υγεία χρονιά!

  6. Καλημέρα Αργυρω.μου χρόνια πολλά!! Τι συνταγή σου την φτιάχνω πολλά χρονια !! Ειναι υπέροχη !! Λόγω οτι τα εχαφανισαν τα πρώτα Κα ί θα κάνω και δεύτερα , δεν έχω κονιάκ να βάλω κάτι αντίστοιχο; Π.χ. Ουίσκι ;

  7. Αργυρούλα μου, σε Ευχαριστώ πολύ, για άλλη μία φορά τα μελομακάρονά σου ΈΣΚΙΣΑΝ. Να είσαι πάντα Καλά, να περάσεις καλά τις γιορτές με τους Αγαπημένους σου!!!! Γειά στα χερακιά σου!!!!?????

  8. Αργυρούλα μου, για 3η φορά φέτος ακολούθησα τη συνταγή σου και δεν την αλλάζω με καμία! Έγιναν φοβερά.. τραγανά και μελωμένα. Η καλύτερη συνταγή! Καλές γιορτές σου εύχομαι με υγεία για σένα και την οικογένεια σου!?

  9. Τέλεια έγιναν όπως τα λες!!! Τραγανά μπισκοτενια !!! Ακολούθησα την συνταγή σου με όλες τις λεπτομέρειες! Σε φιλώ

  10. Αν βγουν παρα πάρα πάρα πολύ μαλακά (διαλύονται μόλις τα πιάνεις) τι μπορεί να έχει πάει λάθος? Σε γεύση είναι τέλεια!
    Οταν βγήκαν απ τον φούρνο ήταν τραγανά σαν μπισκοτενια Και στο σιρόπι έμειναν περίπου 15".

  11. Αργυρώ,πως μπορούμε τα διατηρήσουμε το σιρόπι για να τα μελωνουμε τμηματικα; Και επίσης πιο το μυστικό να βγουν σε σχήμα πιο παχιά σαν ζαχαροπλαστείου κ όχι πλατιά; Τα έκανα εχθές κ σήμερα θα τα μελωσω και σαν μπισκότα πάντως νόστιμα βγήκαν για πρώτη φορά….. 😉 Καλές γιορτές με υγεία….

  12. Αργυρό μας 5. Χρόνια τα φτιάχνω για όλο μου το σόι κάθε χρόνο περίπου 450 κοματια. Έχουμε συναντηθεί στο στούντιο ΠΡΟ κ ταχουμαι πει. Τώρα θα επηχηρισω να φτιάξω κουραμπιέδες. Καλές γιορτές

  13. Εκανα τα μελομακαρονα σου απλωσαν δε φουσκοσαν οταν τα σιροπιασα κολισαν εγηναν ενα σομα στη πιατελα

  14. Κ.Αργυρω πρωτη φορα εκανα μελομακαρονα και εγιναν φανταστικα ..Εκανα δυο φορες και τωρα θα κανω παλι ,τα μοιρασα ολα και ολοι τρελλαθηκαν ..Φανταστικα .Υπεροχα …….Σας ευχαριστω πολυ ..Καλες γιορτες σας ευχομαι !!

  15. Τα έφτιαξα σήμερα, Αργυρώ 🙂 την άλλη φορά θα τα κάνω πιο μικρά με πιο μεγάλες αποστάσεις γιατί μεγάλωσαν κατά την διάρκεια του ψησίματος ? ελπίζω να μη χαθεί η μυρωδιά στο σπίτι ΠΟΤΕ !! Φιλία πολλά και Καλά Χριστούγεννα ????

  16. Ευχαριστούμε Αργυρώ μου! Τέλεια τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες ! Οι συνταγές σου καταπληκτικές! Τα λες υπέροχα! Να έχεις υγεία και δύναμη! Καλά Χριστούγεννα!?⛄

  17. Αργυρώ μου καλημέρα καλές γιορτές τα μελομακάρονα σου είναι τέλεια τα έχω φτιάξει και φέτος τα μελομακάρονα σου θα φτιάξω

  18. Τα ωραιότερα, τα πιο γευστικά κ πετυχημένα μελομακάρονα. Δεν αλλάζω με τίποτα αυτή τη συνταγή. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Καλές γιορτές με αγάπη?❤️??

  19. Πεντανόστιμα μελομακάρονα!! Ολοϊδια με της γιαγιάς μου, έκαναν την οικογένειά μου να δακρύσει όταν τα δοκίμασε και όσο για εμένα….έκανα μια βουτιά πισω στο χρόνο! . Ευχαριστούμε για τις υπέροχες συνταγές Αργυρώ! Καλές γιορτές με υγεία και νοστιμιές!!!

  20. Μόλις τα φτιάξαμε με την κόρη μου και έγιναν φανταστικά ❤️ Σε ευχαριστούμε πολύ για την συνταγή! Είσαι τέλεια❣️Καλές γιορτές με υγεία! ??????

  21. Τέλεια φαίνονται αλλά έχω μια ερώτηση ακούω διάφορα ότι τα μελομακάρονα ζεστά κ κρύο σιρόπι εσείς λέτε το αντίθετο τι ισχύει τελικα

  22. Την έκανα τη συνταγή. Πρώτη φορά φέτος. Μου πήρε λίγο αλεύρι παραπάνω αλλά αξιζε τον κόπο. Όμως τα έπλασα μεγάλα γιατί δεν περίμενα ότι θα φούσκωναν τόσο πολύ. Η υφή ήταν ακριβώς όπως τα δείχνετε. Επίσης επειδή τα πορτοκάλια μου ήταν κάπως ξινά, έβαλα μισή ποσότητα χυμό μανταρίνι. Ευχαριστώ πολύ!

  23. You are the best ??? I've just made them for the first time and they're perfect ! Your tips and the way you explain makes me want to listen to you and cook all day . Have a happy and safe Christmas x