ΜΕΛΟΠΙΤΑ ΣΙΡΟΠΙΑΣΜΕΝΗ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΛΑΤΡΈΨΕΤΕ




Για περισσοτερες συνταγες ακουλουθηστε με
και στο Facebook
Υλικά ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΨΙ
30 γρ.βουτυρο
250 γρ.φυλλο κρούστας
ΥΛΙΚΆ ΜΊΓΜΑΤΟΣ
100 γρ.ηλιελαιο
2 αυγά
100 γιαούρτι στραγγιστο
100 ζαχαρουχο
1 κουταλιά μέλι
150 ανθρακούχο η σόδα
μια τσιμπια αλάτι
χυμό από μισό πορτοκάλι
λίγο ξύσμα
1 βανίλια
ΤΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΊ.
ΣΤΡΏΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΙ 26 ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΟ ΤΑ ΦΎΛΛΑ ΣΑΝ ΒΕΝΤΆΛΙΑ .
ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΊΓΜΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΨΉΝΟΥΜΕ ΣΈ ΖΕΣΤΌ ΦΟΎΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΎΣ ΚΕΛΣΊΟΥ ΕΣΤΊΑ ΠΆΝΩ ΚΆΤΩ ΓΙΑ ΠΕΡΊΠΟΥ 30 ΛΕΠΤΑ.
ΣΙΡΟΠΙ
1,5 ΚΟΎΠΑ ΝΕΡΟ
1 ΚΟΎΠΑ ΖΆΧΑΡΗ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΜΈΛΙ
ΦΛΟΎΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΎ
ΛΙΓΟ ΚΑΝΈΛΑ ΞΥΛΑΚΙ ΑΝ ΘΈΛΕΤΕ
βράζετε 3 λεπτά
Σιροπιαζετε καυτό γλυκό κρύο σιρόπι.

Βίντεο από το κανάλι Golfo in the kitchen Γκόλφω Νικολού


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

42 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Γκολφω μας αγαπημενη…παλι ζωγραφισες…υπεροχη πιτα μελωμενη..τι να πω κοριτσι μου;;οσα μου επιτρεπει ο χρονος που εχω δοκιμαζω τις συνταγες σου…το εχεις παει αλλου..!!❤περιμενω με λαχταρα..καθε νεα σου συνταγη!!σε ευχαριστουμε!!καλο μηνα με υγεια σε ολους!!!?

  2. Θα ήθελα να σε πρακαλεσω οποτε μπορέσεις να μας φτιάξεις μια σαμαλι που είναι το αγαπημένο μου δεν μπορώ να βρω μια συνταγή που να αξίζει !! Είμαι σίγουρη ότι θα έχεις τη συνταγή της επιτυχίας !!! Ευχαριστώ Πολύ για όλα τα καλούδια που μας δείχνεις! !!

  3. Καλη μου γκολφω εχω φτιαξει τα περισσοτερα γλυκα σου δεν μου εχει αποτυχει κανενα και τις συνταγιες στο περιοδικο επισης ειναι ολες μια και μια το στειλε τη συνταγη σου ξεχωριζεις

  4. Μπράβο Γκόλφω μου. Θα περιμένω και πίτες να δω κάποια στιγμη. Τα γλυκά σου έχουν επιτυχια πάντως. Πολύ ταιριαστά τα υλικά της σημερινής μελοπιτας

  5. Αγαπημενη Γκολφω ειλικρινα καθε φορα κατι ομορφο κατι διαφορετικο απλο οικονομικο κ'παντα τοσο αναλυτικη στην περιγραφη της συνταγης σου που καταλαβαινουμε κ'την παραμικρη λεπτομερεια!! Πολλα-πολλα συγχαρητηρια γι'αυτη την υπεροχη μελοπιτα!! Καλο μηνα καλη εβδομαδα να εχεις παντα υγεια κ'εμεις ν'απολαμβανουμε τις ωραιες συνταγες σου!!! Φιλια πολλα!!!!

  6. Καλό μήνα να είσαι πάντα καλά να μας δίνεις τις υπέροχες γευστικότατες συνταγές σου!

  7. Μ αρέσει γιατί έχει ποικιλία υλικών!!Η αναλογία νερό ζάχαρη στο σιρόπι όμως μου κάνει νερομενο. Είναι σωστά διατυπωμένη? Ευχαριστώ ‼️❣️❣️????

  8. Καλησπερα. Γκολφω!Πραγματικα ειναι λαχταριστη η μελοπιτα! Και κατι διαφορετικο.Σε ευχαριστουμε για τις ωραιες ιδεες που μας δειχνεις!!Καλο βραδυ.

  9. ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΜΗΝΑ Κυρια Γκόλφω μας!!! Χαχαχαχαχαχα… Πολύ καλό αυτό που είπατε!! Μα, με ΤΟΣΟ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΗ Κ ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΕΥΣΤΙΚΗ Κ ΜΕΛΩΜΕΝΗ, ΖΕΣΤΗ Δημιουργία, ποιος είναι αυτός/η, που θα περίμενε να κρυώσει πρώτα;;;;;;;;;;; Μπράβο σας, πολύ ωραία, η Μελοπιτα, κ εσείς με τον ωραίο κ Θετικό σας Τρόπο παρουσίασης, παραπεμπετε σε ένα ωραίο κλίμα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ! Καλό Μήνα να Χαίρεστε την Οικογένεια σας! Με Εκτίμηση….

  10. Μπράβο τελοια ησυνταγη Εξαιρετική θα την κάνω οπωσδήποτε Να είσαι καλά που μας το την έδειξες Πολλά ΦιλιαΚαλο βραδυ?????????❤️❤️❤️❤️❤️?????

  11. Χωρίς βούτυρο,χωρίς αλεύρι , με υλικά σε μικρή ποσότητα,σίγουρα θα αρέσει όπου το προσφέρω.Θα το κάνω το γλυκάκι του χειμώνα.