Μπάρες Δημητριακών Με Σοκολάτα | Αργυρώ Μπαρμπαρίγου


-1
-1 points



Κάντε τώρα SUBSCRIBE στο κανάλι! ?
Για περισσότερα Γλυκά της Αργυρώς δείτε εδώ:
Εύκολες και υγιεινές μπάρες δημητριακών χωρίς ζάχαρη! Ένα γρήγορο σνακ που το ετοιμάζεις χωρίς ψήσιμο μέσα σε 3 λεπτά και είναι γεμάτο υπερτροφές!

Δες την συνταγή για το αγαπημένο σου πρωινό και φτιάξ’ τες τώρα!

• Argiro Barbarigou • Μπάρες Δημητριακών • Χειροποίητες Μπάρες

Συνταγή:

Συνταγές που τρώγονται! Βρες όλες τις συνταγές μου, από ένα καθημερινό φαγητό, μέχρι φανταστικές συνταγές για τραπέζι στη Νο.1 μαγειρική ιστοσελίδα! —

ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ OFFICIAL LINKS

Facebook:
Instagram:
Twitter:
Pinterest:
TikTok:
Papadakis Restaurant:
Papadakis Hotel:

**Argiro’s Recipes in English:

#argiro #argirobarbarigou #ΜπαρεςΔημητριακών #ΜπαρεςΜεΣοκολατα

Βίντεο από το κανάλι Argiro Barbarigou


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

-1
-1 points

14 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑ ΣΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΛΑΑΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑΑΑΑ!!!! ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΟΟΟ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΣΟΟ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΓΙΑ ΟΛΑΑΑ!!!!!!

    ΕΥΓΕΝΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

  2. Καταπληκτική συνταγή Αργυρώς μου..σε ευχαριστούμε πολύ.εννοείται ότι .θα την φτιάξω και αυτή την συνταγή σου!! Σε παρακαλώ μήπως μπορείς να μου πεις ποιο είναι το ιδανικό μπαχαρικό για μοσχαρίσια κεμπάπ το σουμακ ή το τσιμένι; Σε ευχαριστώ πολύ.

  3. Αργυρω μου πολύ ωραία συνταγή όμως το κόστος αυτής είναι περίπου 35 με 40 ευρώ για τα υλικά,θα φάμε όμως 10 με 12 κομμάτια περίπου.Μήπως, λέω εγώ τώρα,να υπάρχει και μια κοστολόγηση στα υλικά;;; έρχονται δύσκολοι καιροί και αγοράζουμε λιανική.Ότι γράφω το λέω με πολύ αγάπη μέσα από την καθημερινότητα του χαμηλόμισθου.Ευχαριστώ και συγγνώμη αλλά υπάρχει κόσμος που δεν μπορεί να αγγίξει κάποια υλικά?

  4. Καλησπέρα Αργυρουλα μου γλυκιά κι αγαπημένη,τέλειες υγειινες και πολύ νόστιμες πρέπει να είναι οι μπάρες.Συγχαρητηρια κορίτσι μου.Αν δεν έχουμε τσερκι πως μπορούμε να τις φτιάξουμε;Φιλάκια πολλά! Καλή συνέχεια και καλή Εβδομαδα!???????????????

  5. Καλησπερα Αργυρουλα μου Μπραβο Υπεροχη Εξαιρετικη συνταγη Παρα πολυ νοστιμη Θα την κανω για την κορη μου Φιλια Καλο υπολοιπο ημερας να εχεις και καλη εβδομαδα ❤️??????