Μπιφτεκοπιτακια χωρίς φύλλο της Γκολφως, δείτε πως θα κάνετε το καλύτερο Μπιφτέκι και όχι μόνο!




Τα Μπιφτεκοπιτακια όταν τα βγάλετε από τον φούρνο θα τα αφήσετε να σταθούν λίγο να χλιαρινουν
Για περισσοτερες συνταγες ακουλουθηστε με
και στο Facebook
Υλικά
1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος
1 τριμμένο κρεμμύδι
Μαϊντανό
Σκόρδο
Πιπέρι
Πάπρικα γλυκιά
Ρίγανη
Αλάτι
Ελαιόλαδο
1 σφηνάκι κρασί
1 αυγό
4 φέτες ψωμί μουλιασμένο η 250 γρ.φρυγανια τριμμένη
Δυόσμος αποξηραμένος η φρέσκος η μέντα η βασιλικό
Για τα Μπιφτεκοπιτακια θέλετε και σάλτσα η κέτσαπ και τυρί φέτα ,κασέρι η μοτσαρέλα , μαϊντανό, ντοματινια.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς πάνω κάτω προς το κάτω μέρος του φούρνου και δεν τα ξεφορμαρουμε αμέσως.

Βίντεο από το κανάλι Golfo in the kitchen Γκόλφω Νικολού


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

35 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ποοοοσο όμορφα????????? μπιφτεκάκια έκπληξη?? είναι αυτά που μας έφτιαξες Γκόλφω μου αγαπημένη?❤️?❤️?❤️???!!!! Σαν μικρά τουρτακια?? τόσο λαχταριστά που θέλεις αμέσως να τα δοκιμάσεις??!!!! Ότι καλύτερο για πάρτυ? και γενέθλια, πααααρα πολύ εντυπωσιακά?!!!! Ειδικά για τα παιδιά!!!! Πολλά συγχαρητήρια γιαυτην την κορυφαία✨?✨ όμορφη ιδέα Γκόλφω μου??????!!!!! Είσαι η καλύτερη?✨✨?✨✨? που υπάρχει, μαθαίνω τόσα πολλά από σένα!!! Ακόμα και σε πόσες εκδοχές μπορώ να φτιάξω ένα μπιφτέκι με τόσο απλά βήματα, τι να πω σε θαυμάζω γιατί είσαι τόσο αυθεντική και μοναδική?❤️????? , πολύ ωραία και η a la creme σάλτσα που μας περιέγραψες!!!!!! Χρόνια πολλά και να χαίρεσαι τα αγαπημένα σου πρόσωπα που γιορτάζουν???!!!!! Να σας έχει όλους καλά η Παναγία!!!! Φιλιά πολλά???????!!!!!!

  2. Υπέροχη συνταγή κ.Γκολφω..με ωραία μυστικά για να μας πετύχουν τα μπιφτέκια .. Ευχαριστω που τη μοιραστηκατε μαζί μας?

  3. Αγαπητη κ.Γκολφω με την ευγενικη φωνη,συγχαρητηρια για τις συνταγες σας νοστιμες και κατανοητες.Ευγε!Εφτιαξα στα εγγονια μου τα μπιφτεκακια ταρτακια και ξετρελλαθηκαν.Μπραβο σας.

  4. Ωραία ιδεα….
    Θα ήθελα όμως να έσκιζες το χαρτάκι και να έβλεπα πως είναι ο κιμάς ψημένος στο εσωτερικό του , και να κόψεις να δούμε πως είναι … Έτσι η διαδικασία θα είναι ολοκληρωμένη !

  5. Κυρία Γκόλφω Συνεχίστε έτσι Εμένα μαρέσει πολύ ότι έχετε τόσο ήρεμη φωνή και χαλαρώνω Για αυτό βλέπω βίντεο μαγειρικής χαχα ?❤️

  6. Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά σε όλους σας και στον πατέρα σας. Πολύ χρήσιμες οι συνταγές σας και πολλές φορές τις φτιάχνω και εγώ. Ευχαριστώ πολύ!!!

  7. Με αρέσει ό τρόπος σας μπράβο κοπέλα μου χαίρομαι τά νέα κορίτσια που ασχολούνται με την μαγειρική πολύ ωραία νά μαθενει η νέα γενιά συγχαρητήρια εγώ είμαι μεγάλη και μαθενω τά χρόνια πολλά στην οικογένεια άσου και σέ όλοι την Ελλάδα καλή υγεία και η Παναγία νά προστατεύει την πατρίδα μας

  8. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Και Γκόλφω!! Είστε Ποοολυ Νοικοκυρά!!! Μπράβο σας!!! ΓΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!! ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ Δείχνουν τα Μπιφτεκοπιτακια!!!!

  9. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλες τις συνταγές είναι καταπληκτικές πάντα τις παρακολουθώ και τις φτιάχνω

  10. Τι τέλεια ιδέα !!!!! Μπράβο και το γεμιστό μπιφτέκι και τα ταρτακια μπιφτεκιου που έφτιαξες. Ευχαριστούμε για τις ιδέες καλή σου μέρα με υγεία και αισιοδοξία ????.