Παγωτό Banoffee με 3 υλικά με τον  @Γιάννος Βαλιάνος | Αργυρώ Μπαρμπαρίγου




?Κάντε τώρα SUBSCRIBE στο κανάλι! ?

Παγωτό Banoffee με 3 υλικά
Εύκολο παγωτό Banoffee με πολύ λίγα υλικά και χωρίς παγωτομηχανή, μόνο με τα μυστικά του  @Γιάννος Βαλιάνος  ! Είναι η απόλυτη συνταγή για παγωτό μπανόφι ειδικά για όσους λατρεύουν τον συνδυασμό μπανάνας, σοκολάτας και καραμέλας!???Φτιάξτε το και σερβίρετε το σε χωνάκια και θα τους τρελάνετε όλους!

Καλή απόλαυση! ?

• Argiro Barbarigou • Banoffee • Banoffee icecream

Συνταγή:

Βρείτε το Γιάννο Βαλιάνο στα social media:
Facebook ?
Instagram ?

Συνταγές που τρώγονται! Βρες όλες τις συνταγές μου, από ένα καθημερινό φαγητό, μέχρι φανταστικές συνταγές για τραπέζι στη Νο.1 μαγειρική ιστοσελίδα! —

ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ OFFICIAL LINKS

Facebook:
Instagram:
Twitter:
Pinterest:
Papadakis Restaurant:
Papadakis Hotel:

**Argiro’s Recipes in English:

#banoffeeicecream #argiro #argirobarbarigou #banoffee

Βίντεο από το κανάλι Argiro Barbarigou


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

26 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Αργυρω μου μας γλυκενετε καθε φορα! Αργυρουλα μου εσυ μπορεις να μας δειξεις να φτιαχνουμε ρακομελο δικο μας με μυρωδικα;;; ειμαι σιγουρη πως θα μας δειξεις!! Το καλυτερο!

  2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!! ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΣΚΙΖΕΤΕ!!!!! ΠΡΩΤΟΟΟ!!!! ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!! ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΟ!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕΕΕΕΕ!!!! ????????????????????
    ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΟΛΙΤΗ

  3. Πόσα θέλετε να μας τρελάνετε τώρα που είμαστε και σε δίαιτα συγχαρητήρια και στους δύο σας αγαπώ ❤️ με γειά το κούρεμα Γιάννο μου ??

  4. Πρεπει να ειναι απλα θεικο,θα το φτιαξω.Μου επιτρεπετε απλα να πω κατι που σκεφτηκα;ειχα την εντυπωση οτι θα χρησιμοποιουσατε καραμελα γαλακτος οπως κανουμε στο γλυκο μπανοφι.Μπαινοντας μονο το ζαχαρουχο,εχει την ιδια γευση;Ευχαριστουμε Αργυρουλα κσι Γιαννακη???

  5. Τελειοοοοο μου άνοιξες την όρεξη Γιάννο Βαλιάνο??Χαχαχα κλαίω,σας αγαπάω?? Κλασική λατρεία Αργυρούλα,θέλω την μαριζ ????

  6. Βρε παιδια τι μου κανετε παει η διαιτα ωραια ιδεα το παγωτο banoffee μας κολαζει οπως παντα ο Γιαννος??????

  7. Βρε Γιάννο, τι παιδί είσαι εσύ…..χαίρομαι να σε βλέπω!! Η αμεσότητα σου, το χιούμορ σου κ πάνω απ΄όλα οι εύκολες συνταγές σου (που μας τις περιγράφεις τόσο απλά κ αναλυτικά) σε έχουν κάνει αγαπητό σε όλους μας!!
    Αργυρώ, έχεις κ ένα "γιο" τώρα εκτός από την μοναχοκόρη σου…..σε λατρεύει όμως…..Αργυρούλα σε "ανεβάζει", Αργυρούλα σε "κατεβάζει"!! Στον ενικό μόνο "δυσκολεύεται" να σου μιλήσει…..χαχα!! Ευχαριστούμε, φιλιά κ στους δυο σας <3 .`*.`