Παστίτσιο στο τηγάνι της Αργυρώς | Αργυρώ Μπαρμπαρίγου




Κάντε τώρα SUBSCRIBE στο κανάλι!
?

Παστίτσιο στο τηγάνι της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, εύκολο, γρήγορο και πεντανόστιμο!
Με τα υλικά του παστίτσιου φτιάχνουμε ψεύτικο παστίτσιο σε 20΄. Φτιάξτε το και θα με θυμηθείτε!

00:00 Εισαγωγή
00:15 Εκτέλεση
01:48 Παστίτσιο στο τηγάνι

Νέα Keep Cooking βίντεο! 🙂
Love! xoxo

• Argiro Barbarigou • Pastitsio• Pastitsio sto tigani • Αργυρω Μπαρμπαριγου

Συνταγή:

Υλικά Συνταγής

2 κ.σ. ελαιόλαδο
200 γραμ. κιμάς μοσχαρίσιος
2 κ.σ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκ. σκόρδο
1 καρότο τριμμένο
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
1 πρέζα κανέλα
1 κ.σ. κοφτή πελτές ντομάτας
1 λίτρο νερό ή ζωμό
2 φλ. κοφτό μακαρονάκι
1 φλ. γάλα φρέσκο
1 γεμάτη κ.σ. κορν φλάουρ
1/2 φλ. κεφαλοτύρι
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση & όλα τα μυστικά αναλυτικά εδώ:

Συνταγές που τρώγονται! Βρες όλες τις συνταγές μου, από ένα καθημερινό φαγητό, μέχρι φανταστικές συνταγές για τραπέζι στη Νο.1 μαγειρική ιστοσελίδα! —

ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ OFFICIAL LINKS

Facebook:
Instagram:
Twitter:
Pinterest:
Papadakis Restaurant:
Papadakis Hotel:

**Argiro’s Recipes in English:

#αργυρωμπαρμπαριγου #pastitsio #argiro #argirobarbarigou #pastitsiostotigani

Βίντεο από το κανάλι Argiro Barbarigou


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

44 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Είναι υπέροχο, το έχω φτιάξει!!! Η απόλυτη γεύση του παστίτσιου χωρίς να έχεις να πλύνεις κατσαρολικά και ταψιά και φτιάχνεις και όσες μερίδες θες!!!

  2. Αργυρουλα μου η μαγειρικη σου μου παει πολυ γιαυτο και εγω σαγαπαω πολυ !!! Απο Καιρο Αιγυπτου φιλλακια πολλα .!!!

  3. Χωρίς σχόλια…..Μόνο εσείς θα μπορούσατε να κάνετε παστίτσιο στο τηγάνι… Και μάλιστα… Εκπληκτικο??????????????????????

  4. Αργυρώ μου είσαι η καλύτερη! Οι συνταγές σου άπαιχτες αλλά συνάμα και η παρουσία σου στον φακό! Γεννημένη σταρ!!!

  5. Συγχαρητήρια φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και νόστιμο, εξαιρετικό χυλωμα. Μου μια λίγο σαν πατάτες ογκρατεν. Θα το δοκιμάσω και θα κάνω tag στο instagram

  6. Αργυρω μου με τα ωραία σου…. Αυτές τις μέρες περιμένω νηστισιμες συνταγές…και ένα νηστίσιμο γλυκό με σοκολατα. Ή νηστίσιμο σιρόπιαστο… Να είσαι πάντα καλα.. ????

  7. Αργυρουλα μου τι είσαι όμως!! Δεν έχω λόγια!! Απλο γρήγορο νόστιμο και φανταστικό!!! Μπράβο σου!! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  8. Καλησπέρα Αργυρώ μόλις έφτιαξα το ψωμί σου στη γάστρα και είναι υπέροχο. Έχω κάνει πολλές συνταγές σου,έχω και βιβλία σου και είναι όλες η μία καλύτερη από την άλλη. Ιδιαίτερη αγάπη έχω στην πορτοκαλόπιτα σου. Θα φτιάξω και αυτό το παστίτσιο βέβαια. Πολλά συγχαρητήρια είσαι καταπληκτική!

  9. Auti eisai Argiroula mou! Ti 8eiko pragma einai auto! 8a to ftia3o! Sintagi gia mousaka sto tigani na kanis? Kali sinexia kai kali evdomada na exis! Filia! ?????

  10. ???? Υπέροχο Αργυρώ μου!!!! Μπράβο για άλλη μια φορά. Πεντανόστιμη συνταγή. Θα το φτιάξω οπωςδηποτε.

  11. Καλημερα Αργυρω μου!Ολοι στο σπιτι ξετρελλαθηκαν με το φαγητο αυτο!!Απλα οταν εριξα το κορν φλαουρ με το γαλα φουσκωσε(οπως οταν βραζει το γαλα) και σα να αφρισε.Γιατι εγινε αυτο;Παρολα αυτα εγινε τελειο!

  12. ΑΧ αργυρουλα μου τι παστιτσιο εξπρές είναι αυτό! Τα υλικά καρδούλα μου είναι του ονείρου έτσι και αλλιώς τελεια συνταγή θα την κάνω γιατί αγαπώ παστιτσιο αλλά αγαπώ όλα τα παστιτσιο της αγαπημένης μου αργυρουλας. Φιλιά πολλά!

  13. Το έχω δει το βιντεο???άρα το προσφερω με το τηγανι μαζί!!!Και μου λες να κάνω τις ποσοτητες που λες στην συνταγη,για να βγει ωραίο!!!Και να φαγωθεί εκείνη την στιγμή….Για πόσα άτομα ειναι περιπου;;;

  14. Ευχαριστώ που μου απάντησες….
    Άρα δεν μου προτείνεις να βαλω μισό κιλό κιμα και τα 500γρ.Του ζυμαρικου;τα θεωρείς πολλα;θέλεις τις ποσοτητες που μας δεινεις στην συνταγη;;;κατάλαβα σωστα;Και κάτι τελευταιο:μπορω να το φτιάξω και να το προσφερω σε κάποιον δικό μου;βγαίνει σαν κομματι;η'πρέπει να το προσφερω με το τηγανι;;;???

  15. Άρα για πιο πολλά ατομα μπορώ να βάλω μισό κιλό κιμα,ολόκληρη συσκευασία ζυμαρικου,και όλα τα υπόλοιπα ιδια;;;σωστα;αν το τηγάνι δεν μπαίνει στον φουρνο,πως θα κάνει κρουστα;;;Και αν μου μείνει για το βράδυ,πως ξαναζεσταινεται;;;???

  16. Καλημέρα
    είχα δει την συνταγη σου στο κανάλι και πάλι σου είχα γράψει,απλά ίσως ξέχασες να μου σπαντησρις.μπορώ να σε ρωτησω;Ο κιμάς κανονικά θέλει κανένα μισάωρο βρασιμο,όμως στην συνταγή σου ,αλλάζει μόνο χρώμα και βράζει για 10'οταν όταν θα βάλεις και το ζυμαρικά και η απορία μου ειναι:δεν είναι σκληρος;Αφού δεν έχει μαγειρευτει;Και μπορώ να βάλω ολόκληρη συσκευασία ζυμαρικου (για να φάνε πιο πολλά ατομα),εκεί θα βάλω πιο πολύ κιμα;Και θα αυξήσω τις ποσοτητες ;Και ποσο;ευχαριστώ πολύ!!!???

  17. Αργυρω μου εισαι η μαγειρισσα μου απο την πρωτη φορα που σε ειδα στην τηλεοραση εχεις γινει η μαγειρισσα μου και εχω μαθει πολλα απο εσενα μεσα απο την καρδια μου σε ευχαριστω παρα πολυ να εισαι παντα ευλογημενη και χαρουμενη!!!!!!!

  18. Καλημερα Αργυρω μου! Δωσε πονο ! Ξεκινησα διαιτα ! Θα το φτιαξω για τα παιδακια μου ομως!Ευχαριστω για τις τελειες συνταγες σου !Να εισαι καλα!??????????